Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 4747
  3. Ваш нікнейм: Baltasar Gallardo
  4. Ваш статичний (незмінний) ID: 16875
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @shismogenesis
  6. Суть скарги: Находился на почте, в моменте был в планшете. Оружие никак не использовал и в руки не брал. В моменте подошли полицейские и начали навешивать статью, провели задержание и посадили на 45 минут.
  7. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=djs1dT9iASA
  8. Дата та таймкод порушення: 28.05.2025 / 17:45

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
При этом у меня есть лицензия на оружие, я могу его носить с собой. А насчёт использования его речи и нет. Я его не использовал

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
2.2 Заборонено громадянам носити зброю в руках або за спиною в громадських місцях.

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
2.2 Заборонено громадянам носити зброю в руках або за спиною в громадських місцях.
Ты меня мог попросить её убрать, и рассказать за права на ношение оружия, но ничего не сказал, сразу накинул наручники, при этом я не нёс угрозу окружающим

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
А вот почему нужно спрашивать. Пример двух багов на сервере с оружием за спиной

Egor Proshaev

Шановний гравець
14 Гру 2024
117
Ты меня мог попросить её убрать, и рассказать за права на ношение оружия, но ничего не сказал, сразу накинул наручники, при этом я не нёс угрозу окружающим
у нас є закон про зброю і коли ти отримував ліцензію, ти повинен був з ним бути ознайомлений і по ньому тебе питали, 2.2 це із закону про зброю. Тебе затримав по 4.13 КК там не передбачено жодних попереджень, а оскільки об'єкт твого порушення полягав у тому, що зброя була у відкритому вигляді, як і вказано. Про баг зі зброєю, можеш не посилатися, у мене відкат з тим, що я його конфіскував зі спини, будь ласка приділити час законодавчій базі нашого сервера.

Boroda Borodach

Шановний гравець
15 Гру 2024
100
А вот почему нужно спрашивать. Пример двух багов на сервере с оружием за спиной
Шановний гравцю!
Якщо ви виявили баг у грі, просимо вас створити відповідну тему на форумі за наступним посиланням:
🔗 https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?forums/Баги.17/

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
у нас є закон про зброю і коли ти отримував ліцензію, ти повинен був з ним бути ознайомлений і по ньому тебе питали, 2.2 це із закону про зброю. Тебе затримав по 4.13 КК там не передбачено жодних попереджень, а оскільки об'єкт твого порушення полягав у тому, що зброя була у відкритому вигляді, як і вказано. Про баг зі зброєю, можеш не посилатися, у мене відкат з тим, що я його конфіскував зі спини, будь ласка приділити час законодавчій базі нашого сервера.
4.13КК - Тяжкі кримінальні правопорушення: вбивство, збройне пограбування, викрадення осіб, терористичні дії, тощо. - это?

Baltasar Gallardo

Новий гравець
20 Кві 2025
7
Я всё равно не уверен в том, что ты правильно сделал. В тупую подошёл ничего не спрося, начал вязать. Пусть более компетентные люди рассмотрят мою заявку

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець. З боку законодавчої бази штату, особа поступила правомірно, можливо і не гарно по відношенню до вас. Конфлікти такого типу вирішуються у суді. Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі