Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

dmutro_Kuncik

Козак
9 Гру 2024
11
  1. Нікнейм гравця, котрий порушив правила:не вдалося дізнатися
  2. Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:12266
  3. Ваш нікнейм Dima Kuncik
  4. Ваш статичний (незмінний) ID:290
  5. Будь-який контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord):lil_kesha
  6. Суть скарги:
  7. Я їхав на своїй машині на титул, далі на відео видно, як мене телепортувало у ліфт FIB за тою людиною.
    Він вирішив скористатися багоюзом
    (на мою думку, йому можна видати варн). Далі, як він мене затримав, та обізвав мене (за це можна видати йому мут).
    Після того він мене повіз в LSPD та почав процесуальні дії. Даний поліцейський не був компетентний у своїй роботі, або обзивав та нахабно ставився у мою сторону.
    Далі на відео можна побачити наступне порушення: він мене прив’язав до батареї, а потім взяв у наручники та відвів від неї
    (на відео це видно).
    Він це прекрасно зрозумів та почав виправдовуватися (за це йому можна видати NON RP дії).
    Також хочу попросити компенсацію за маску та щоб даний поліцейський отримав максимальні покарання.
  8. Доказ порушення з боку іншого гравця (скріншот/відео):https://www.youtube.com/watch?v=OMD_IQkuyr0
  9. Дата та таймкод порушення:там вставилно 3 відео але вони всі обрізанні там все чітко і ясно

Mora

Отаман
18 Гру 2024
212
Вітаю шановний гравець, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:
Зважаючі на те що гравець зі статичним айді 12266 порушив правила серверу вперше, отримає максимальне покарання 1 категорії за порушення:
5.1. “NRP” - NonRP - поведінка яка не відповідає правилам RolePlay і порушує режим гри. | Demorgan 90 хвилин.
та
4.6. Будь-яке приниження або образа гравців заборонені. | Mute 45 хв.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі