Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Маркетплейс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kolya Lev

Шановний гравець
14 Січ 2025
160
Доброго дня, хочеться дещо змінити в маркетплейсі, а саме

1. Додати більше фільтрів для пошуку, наприклад щоб можна було вибирати жіночі або чоловічі речі.

2. щоб можна було сортувати речі за кількістю пропозицій які висять на продажу.

3. щоб можна було редагувати ціни у своїх оголошеннях (наприклад я продаю річ за 100к мені телефонує покупець і просить знижку, щоб продати йому річ дешевше мені потрібно або їхати знімати їх з продажу і передавати їх вручну або заново виставляти її за новою ціною)

4. потрібно щоб коли ти виставляєш якусь річ, наприклад одяг, щоб писало її мінімальну вартість яка зараз є на продажу і від цієї ціни можна було орієнтуватися (наприклад мені швидко потрібно продати кросівки я виставляю їх за 10к а потім бачу що такі самі кросівки продають по 1-2к, (тут би допоміг 3 пункт, щоб я міг просто змінити ціну)
ну й одне із самого головного це ціни на авто. чому я не можу поставити свою ціну за авто ? (наприклад у нас є такі авто у яких ринок набагато нижче від їх держ вартості так як (наприклад Lexus LX570 Гелік 6х6 і тд.
гелік можна продати за 5-6 кк але маркет на дає виставити його менше ніж 13кк і так з багатьма авто. зробіть так щоб ми могли виставляти авто за реальною ціною а не виставляти за 13кк і в коментарі від продажу писати його реальну ціну
(так я немає реальних цін потрібно натискати на кожне оголошення і читати коментар (якщо продавець його залишив) або телефонувати і питати реальну ціну)
теж саме і з арендою авто я хочу виставляти свої ціни, зараз же ціна залежить від держ вартості авто (наприклад у мене є мерседес w210 і так як цого держ вартість 450к я можи виставити його максимум за 3.8к на годину)

Голосування за цю пропозицію було призупинено.

RozumX

Козак
14 Лют 2025
19
І щоб можна було користуваться планшетом в машині а не виходити з тачки і доставати планше.

MoonWolves

Козак
26 Лют 2025
40
І щоб можна було користуваться планшетом в машині а не виходити з тачки і доставати планше.
Згоден, а то трохи незручно постійно виходити і лише тоді дивитися планшет. Окрім того було би круто добавити кнопку на екрані "НАЗАД", щоб гравцю не потрібно було би переходити на інший розділ, щоб повернутися назад в потрібний

Останнє редагування:

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Більшість пропозиції були додані з оновленнями та фіксами. Пару ваших пропозиції візьмемо до розгляду.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі