- 9 Жов 2024
- 11
Вітаю шановні розробники: Я хочу додати покращення для кожної з фракцій:
Goverment:
Я пропоную перейменувати Goverment в Верховну Раду України
1. Зробити казну
2. Зробити Міністерство фінансів, яке зможе знімати кошти з казни, більше ні в кого не буде доступу
3. Зробити системне прийняття законів, що це означає: Якийсь депутат пряо в грі у відповідного комп'ютера/NPC вносить повний текст закону. Всі інші депутати можуть з ним ознайомитись, далі президентом/Головою ВРУ призначається голосування на певний час. В залі для скликань в кожного висвічується вікно: Голосування за законопроєкт № і 3 кнопки: Зелена: "Підтримую", Жовта "Утриматись", Червона "Проти".
Після голосування буде опубліковано рішення на моніторі в залі засідань. Відповідно після цього президент публіку/не публікує закон на форумі.
FIB:
Пропоную перейменувати в СБУ
1. Зробити обмеження на к-ть складу: максимум 100 людей у фракції
2. Зробити всі файли СБУ та весь доступ через особисті коди доступу(В кожного співробітника при вступі буде висвічуватись системою особистий код)
3. Додати такі форми:
Загін спец.призначення:
Повсякденна:
LSPD
Пропоную перейменувати в Національну Поліцію України
Зробити сирену відповідно з режимом патрулювання та червоно синю.
Додати такі форми:
Патрульні:
КОРД:
Слідчі:
Додати автомобілі:
Toyota Corolla:
Skoda Rapid
Renault Duster:
Fiat:
Toyota Prius:
Мотобат:
Renault Express:
National Guard
Пропоную перейменувати в ЗСУ
Додати авто:
Ford Transit
Renault Duster:
Варта:
Пікап:
Goverment:
Я пропоную перейменувати Goverment в Верховну Раду України
1. Зробити казну
2. Зробити Міністерство фінансів, яке зможе знімати кошти з казни, більше ні в кого не буде доступу
3. Зробити системне прийняття законів, що це означає: Якийсь депутат пряо в грі у відповідного комп'ютера/NPC вносить повний текст закону. Всі інші депутати можуть з ним ознайомитись, далі президентом/Головою ВРУ призначається голосування на певний час. В залі для скликань в кожного висвічується вікно: Голосування за законопроєкт № і 3 кнопки: Зелена: "Підтримую", Жовта "Утриматись", Червона "Проти".
Після голосування буде опубліковано рішення на моніторі в залі засідань. Відповідно після цього президент публіку/не публікує закон на форумі.
FIB:
Пропоную перейменувати в СБУ
1. Зробити обмеження на к-ть складу: максимум 100 людей у фракції
2. Зробити всі файли СБУ та весь доступ через особисті коди доступу(В кожного співробітника при вступі буде висвічуватись системою особистий код)
3. Додати такі форми:
Загін спец.призначення:
Повсякденна:
LSPD
Пропоную перейменувати в Національну Поліцію України
Зробити сирену відповідно з режимом патрулювання та червоно синю.
Додати такі форми:
Патрульні:
КОРД:
Слідчі:
Додати автомобілі:
Toyota Corolla:
Skoda Rapid
Renault Duster:
Fiat:
Toyota Prius:
Мотобат:
Renault Express: