Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Романенко

Новий гравець
23 Гру 2024
1

До Суду Першої інстанції штату San-Andreas
Від представника прокуратури:
громадянин штату San-Andreas B. Romanenko Міський Прокурор
Контактні дані заявника: E-mail: [email protected]

Заява​

На підставі викладених нижче обставин та відповідно до чинного законодавства штату San-Andreas, прошу суд:
Прокуратура просить суд визнати співробітника BCSD Deniska Suslik (жетон 4134) винним у вчиненні інкримінованих злочинів а саме: Стаття 12.2. КК - Перевищення службових повноважень. Стаття 2.3. КК - Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень Та призначити відповідне покарання згідно з чинним законодавством штату San-Andreas.

Докази: Кримінальне Провадження № DOJ-10

Цим підтверджую, що надаю всю інформацію в даній заяві в повному обсязі та достовірно, і що всі факти, викладені в цій позовній заяві, є правдивими та відповідають дійсності.

Bogdan Romanenko
03.04.2025

OnlineSignatures.net-545-Bogdan_Romanenko_.png

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
1742261586310.png

До прокуратури штату San-Andreas
Від Суду Першої інстанції штату San-Andreas

Р І Ш Е Н Н Я С У Д У

Шановний Sun Run,

Повідомляємо, що ваша заява щодо розгляду кримінальної справи №DOJ-10 та обвинувального акта стосовно співробітника BCSD Deniska Suslik (жетон 4134) знаходиться на розгляді в Суді Першої інстанції штату San-Andreas.

Усі матеріали справи перевіряються, і суд прийме відповідне рішення в межах терміну до 48 годин.
Благодаримо за звернення та повідомляємо, що вам буде надана відповідь у встановлений термін.

З повагою,
Суд Першої інстанції штату San-Andreas
Дата: 03 квітня 2025 року
Mariia Gromova
1742261709558.png

Останнє редагування:

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
1743020156090.png
ОФІС СУДУ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ШТАТУ SAN-ANDREAS
UNITED STATES OF AMERICA

ПОСТАНОВА ПРО ПРИЙНЯТТЯ КРИМІНАЛЬНОЇ СПРАВИ ДО РОЗГЛЯДУ ТА ПРИЗНАЧЕННЯ СУДОВОГО ЗАСІДАННЯ

Ознайомившись із наданими матеріалами кримінальної справи №DOJ-10 щодо спіробітника BCSD Deniska Suslik [жетон 4134], суд дійшов висновку, що пред’явлені обвинувачення відповідають нормам кримінального законодавства штату San-Andreas, а також мають достатнє фактичне та доказове обґрунтування для судового розгляду.

У зв’язку з викладеним та керуючись чинним законодавством штату San-Andreas, суд ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Прийняти до розгляду кримінальну справу №DOJ-10 щодо Deniska Suslik.
  2. Визнати надані обвинувачення обґрунтованими та достатніми для розгляду у судовому порядку.
Призначити судове засідання у цій справі на 07.04.2025 о 22.00, що відбудеться у будівлі Government у залі суду штату San-Andreas.

Повідомити всі сторони процесу про дату та час судового засідання відповідно до процесуальних норм.
Зобов’язати підсудного з’явитися до суду у призначений час для розгляду справи по суті.

Суд наголошує, що дотримання верховенства права та правосуддя є невід’ємною складовою демократичного суспільства, а будь-яке перешкоджання діяльності державних органів та знищення доказів є серйозним порушенням закону, яке підлягає належному розгляду у встановленому порядку.

Суд Першої Інстанції штату San-Andreas
UNITED STATES OF AMERICA
Mariia Gromova
Дата: 05.04.2025

1741563877017.png

Tyrell Reiss

Козак
20 Січ 2025
23
Від громадянина Сполучених Штатів Америки: Deniska Suslik з номером паспорту №4134

Прошу Вас розглянути моє клопотання до суду 1-ої інстанції, про залучення до справи державного адвоката Adolf Bosco з номером паспорту №15071 для захисту моїх прав у суді та надання мені копії справи з обвинуваченнями проти мене. Прошу вас залучити моїх свідків а саме: Matthew Reiss номер паспорта №3968, Javelina Himars номер паспорта №14415.

Дата подання: 07/04/2025
Підпис: D.Suslik

Останнє редагування:

Mariia Gromova

Активний гравець
7 Лис 2024
563
Від громадянина Сполучених Штатів Америки: Deniska Suslik з номером паспорту №4134

Прошу Вас розглянути моє клопотання до суду 1-ої інстанції, про залучення до справи державного адвоката Adolf Bosco з номером паспорту №15071 для захисту моїх прав у суді та надання мені копії справи з обвинуваченнями проти мене. Прошу вас залучити моїх свідків а саме: Matthew Reiss номер паспорта №3968, Javelina Himars номер паспорта №14415.

Дата подання: 07/04/2025
Підпис: D.Suslik
1744053213851.png

ОФІС СУДУ ПЕРШОЇ ІНСТАНЦІЇ ШТАТУ SAN-ANDREAS
UNITED STATES OF AMERICA

В І Д П О В І Д Ь Н А К Л О П О Т А Н Н Я

Шановний пане D.Suslik,

Ваше клопотання про залучення державного адвоката та ознайомлення зі справою було розглянуто та задоволено.
Повідомляємо наступне:

1. До справи призначено державного адвоката Adolf Bosco [паспорт №15071] для забезпечення Вашого захисту у судовому процесі.
  2. Вам буде надано копію справи з усіма обвинуваченнями згідно з процесуальними нормами.
  3. Свідки, зазначені у клопотанні, а саме:
    • Matthew Reiss (паспорт №3968)
    • Javelina Himars (паспорт №14415)
      будуть офіційно викликані до суду для участі у розгляді справи.

Суд Першої Інстанції штату San-Andreas
UNITED STATES OF AMERICA
Mariia Gromova
Дата: 05.04.2025

1741563877017.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Угорі