Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• [Пропозиція] Переробка або повне скасування мобільних камер для поліції
    Ще суми цих штрафів, їхав 126км/г - штраф 50к, їхав 290км/г - штраф 10к
    tryb0eb
  • Artem Dreyfovich
    BCSD | Реєстр автомобілів
    1. Ім'я та Прізвище: Artem Dreyfovich 2. Statick Власника: 30713 3. Ваш підрозділ: PD 3. Марка автомобіля: SEECR 9X 2025 4...
    Artem Dreyfovich
  • Lirika
    1135 | Чітер БЦСД
    Вітаю, шановний гравцю. Гравець 47442 вже покараний.
    Lirika
  • Lirika
    1141 | #8888 згп
    Вітаю, шановний гравець. Ознайомившись з вашими доказами, виношу свій вердикт. У скарзі відмовлено. Ви зазначили що гравець затримував...
    Lirika
  • Xtray Falles
    №9410 | 30037 5.10
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #13430 отримує покарання за порушення: 5.1. “NRP” - NonRP -...
    Xtray Falles
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41606 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю! Відмовлено. Біографія повністю написана з використанням Штучного Інтелекту. Повторна подача можлива через 24 години.
  • Lirika
    1142 | 5.2 GOV//47416
    Початку ситуації так само не видно. Надайте повний відкат з самого початку до 00:13.
    Lirika
  • Xtray Falles
    №9409 | 19499 | 5.2.3 + 5.28 + MDM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19499 отримує покарання за порушення: 5.2.2. "MDM" - Mass...
    Xtray Falles
  • Lirika
    1140 | #31153 1.32 ПДО
    Вітаю, шановний гравцю! Ознайомившись з вашими доказами, виношу свій вердикт. Гравець 31153 отримує покарання згідно пукнту 1.32...
    Lirika
  • Katrin
    амнистия
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Це...
    Katrin
  • Katrin
    Амнистия для Нокса
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Katrin
    Скарга на адміністратора
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Справді виникла помилка, але забрати функціонально з історії...
    Katrin
  • Xtray Falles
    №9408 | 5.2 1.50ПДО 1.8ПДО//19449
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19499 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
  • Katrin
    Оскарження Деморгана Adolf
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Ви...
    Katrin
Угорі