Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Lili Dar
    № 9386 | 47210 ДМ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #47210 отримує покарання за порушення: 1.3. Пограбування та...
    Lili Dar
  • Постриг по нонрп
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Не отримав повного відкату. В скарзі відмовлено.
    Anomalchik Kitsa
  • Lili Dar
    № 9385 | #42688 DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #42688 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Lili Dar
  • Xtray Falles
    №9384 | Лів РП відспавнив машину
    Вітаю шановний гравцю! Переглянув Ваші докази, мій вердикт: На рахунок чи гравець зареспавнив транспорт - авто (Угонка) була...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №9383 | Підозра на софт
    Вітаю шановний гравцю! Розглянувши вашу скаргу та надані відеодокази, повідомляємо наступне: У зазначений проміжок часу на сервері...
    Xtray Falles
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Схвалено! Біографія написана логічно, структуровано та відповідає вимогам!
  • Залишив(-ла) запис у профілі користувача Noxx
    прошу пересмотреть прохання на амнистию
    evgenij
  • Noxx
    оскарження бану в тг
    Вітаю! Блокування зніматись не буде, за проблемами по грі можете звернутись в технічну підтримку, ви там не заблоковані. Відмовлено.
    Noxx
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Фото персонажа: Ім'я: Drake Wolker Рік народження: 14.05.1991 Сімейний стан: Одружений Національність: Американець Вік: 35 років...
  • Drake Wolker
    Drake Wolker | RP - Біографія
    Фото персонажа: Ім'я: Drake Wolker Рік народження: 14.05.1991 Сімейний стан: Одружений Національність: Американець Вік: 35 років...
    • 1000002833.jpg
    • 1000002833.jpg
    Drake Wolker Role Play біографії
  • 1129 | NRP
    https://www.youtube.com/watch?v=0P_8quKoWXA з моєї сторони там де бусик був
    nikolas Karma
Угорі