Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Roma Harwest
    Roley Play | Біографія | Roma Harwest
    Ім'я та прізвище: Roma Harwest. Дата народження — 18.06.2004 року, 22 роки. Стать: Чоловіча. Фотографія: (снизу) Національність...
    • IMG_6009.png
    Roma Harwest Role Play біографії
  • Lili Dar
    № 9264 | 35714 стрельба с руля + дм
    Вітаю шановний гравцю! Відсутність повного відкату ситуації. Відмовлено.
    Lili Dar
  • Katrin
    На Nolan Black // некомпитентность // For Noxx
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Оскільки події відбувалися в нічний час, кількість...
    Katrin
  • Lili Dar
    № 9304 | dm db nrd
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23461 отримує покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP Drive -...
    Lili Dar
  • Lili Dar
    № 9303 | 23461 | DB | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23461 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Lili Dar
  • Lili Dar
    № 9302 | №9289 | DM car + оск
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #10316 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
    Lili Dar
  • № 9264 | 35714 стрельба с руля + дм
    Чому ти перебував у чужому авто та провокував його власника? Ти міг просто віддати автомобіль, як тебе просили, і жодних проблем не...
    Harman_Kardon
  • Ban DS
    Вітаю. Покарання видано вірно, на перший раз блокування буде знято. Подальші порушення по цьому правилу більше не підлягатимуть амністії.
    Daniil Perets
  • Розбаньте ДС серверах
    Вітаю. На розгляді.
    Daniil Perets
  • №9301 5.10 31851 рецедив
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #31851 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Daniil Perets
  • №9300 5.10 31851
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #31851 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Daniil Perets
  • №9299 дм зз 42830
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #42830 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
    Daniil Perets
  • №9298 Wincy Mogged | #14365 | 5.10 + osk
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #14365 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Daniil Perets
  • №9297 41243 | DM правила ящиків
    Вітаю, шановний гравець! Згідно з правилами подання скарг, скарги, з фрапсом тривалістю понад 2 хвилини, без зазначення тайм-коду...
    Daniil Perets
  • №9296 DB +DM
    Вітаю! 1.7.1. Якщо у скарзі присутній неадекватний вміст, образи у змісті скарги , не цензурна лайка , вона складена у важкодоступному...
    Daniil Perets
Угорі