Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Мы стояли общались, приехал #33740 сначала кафнул просто так человека, потом начал стрелять в зз без какой либо причины, далее закафал...
26 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Администратор Adolf забанил на 3 дня хард баном за то что у меня был баг после смерти черный экран, после чего у меня крашнула игра...
26 Сер 2026
Схвалено
Adolf
Администратор Adolf забанил на 3 дня хард баном за то что у меня был баг после смерти черный экран, после чего у меня крашнула игра...
vvm_nvv
26 Сер 2026
Скарги на адміністрацію
Відмовлено
1107 | #33740 нон рп каф + дм зз + нон рп гос
Мы стояли общались, приехал #33740 сначала кафнул просто так человека, потом начал стрелять в зз без какой либо причины, далее закафал...
vvm_nvv
26 Сер 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Очікування
Покращення маркетплейсу та сімейного функціоналу
+, підтримую данного автора
Niko Kitamura
26 Сер 2026
Відмовлено
Evizi Richmond | RP - біографія
Основна інформація Ім'я та прізвище: Evizi Richmond Дата народження: 14.09.2001 Вік: 24 роки Стать: Чоловіча Національність: Американець...
Evizi Richmond
26 Сер 2026
Role Play біографії
Схвалено
№ 9255 | DB
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #44728 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
Lili Dar
26 Сер 2026
Схвалено
№ 9254 | DM | 34968
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34968 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Lili Dar
26 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #45261 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
26 Сер 2026
Розглянуто
1114 | 41690, 45377 | DM
-
Buba Clique
26 Сер 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Схвалено
№ 9253 | LIV RP
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #45261 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
Lili Dar
26 Сер 2026
Схвалено
№ 9252 | 7892 || 5.10
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7892 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
Lili Dar
26 Сер 2026
Очікування
Покращення маркетплейсу та сімейного функціоналу
Вітання! Маю декілька коротких пропозицій, які стосують маркетплейсу в планшеті та сімей. Почну з переліку першого: 1. Виправити...
Saintrosse
26 Сер 2026
Пропозиції щодо покращення
Схвалено
№9256 | ДМ кар без причины
Вітаю, шановний гравцю. Надайте повний відеозапис (відкат) цієї ситуації протягом 24 годин.
Lili Dar
26 Сер 2026
Важливо
[Goverment] Кабiнет губернатора
Dominik Lemaer
26 Сер 2026
Що нового?
Угорі