Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Схвалено
Заява на амністію
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена, покарання буде зменшено, наступні...
Katrin
23 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
позорнее тебя я никого не видел. это безобразие не способно написать самостоятельно жалобу и обращается за помощью в чат гпт. все же...
23 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Не поддерживаю данное предложение, так как оно пытается решить проблему не тем способом. Во-первых, ссылка на законодательство здесь...
23 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
ну так правильно,надо знать всех нн стримеров с 20 онлайна в лицо потому что они ведь медийки,ты как думал то
Zloy Grimx
23 Сер 2026
Розглянуто
Амністія
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
23 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
23 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Я понимаю новая РУ музыка, но есть старые песни которые ничего не пропагандируют, они просто спеты на русском языке, и все, после 2022...
23 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Давайте все законы Украины введём на сервере чтоб была прям симуляция реально жизни, Конституцию, ККУ, КУпАП, ну в общем всё с жизни...
23 Сер 2026
Очікування
Заборона ру музики
против
Zloy Grimx
23 Сер 2026
Схвалено
№9189 | 5.2.3 || 3643
!
Алік Петровський
23 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Залишив(-ла) реакцію
Love
до
Вашого допису
Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #17747 отримує покарання за порушення: 1.2. Заборонено брати участь у битві...
23 Сер 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія: Tyler Gromov 2. Statick Власника: 29978 3. Ваш відділ: ATF 3. Марка автомобіля: Benefactor W-Series 250t IT 4...
Tyler Gromov
23 Сер 2026
Відмовлено
№9188 | ДМ
Ми з другом просто їхали по дорозі та побачили натовп людей. Ми вирішили зупинитися й подивитися, що відбувається. Вони почали нам...
Влад213
23 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
Схвалено
Nikolas Yakuza
23 Сер 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
Схвалено
Nikolas Yakuza