Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Katrin
    Заява на амністію
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена, покарання буде зменшено, наступні...
    Katrin
  • Zloy Grimx
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    позорнее тебя я никого не видел. это безобразие не способно написать самостоятельно жалобу и обращается за помощью в чат гпт. все же...
  • Zloy Grimx
    Не поддерживаю данное предложение, так как оно пытается решить проблему не тем способом. Во-первых, ссылка на законодательство здесь...
  • Zloy Grimx
    Заборона ру музики
    ну так правильно,надо знать всех нн стримеров с 20 онлайна в лицо потому что они ведь медийки,ты как думал то
    Zloy Grimx
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Zloy Grimx
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
  • Zloy Grimx
    Я понимаю новая РУ музыка, но есть старые песни которые ничего не пропагандируют, они просто спеты на русском языке, и все, после 2022...
  • Zloy Grimx
    Давайте все законы Украины введём на сервере чтоб была прям симуляция реально жизни, Конституцию, ККУ, КУпАП, ну в общем всё с жизни...
  • Zloy Grimx
    Заборона ру музики
    против
    Zloy Grimx
  • Romeo Hunter
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #17747 отримує покарання за порушення: 1.2. Заборонено брати участь у битві...
  • Tyler Gromov
    FIB | Реєстр автомобілів
    1. Ім'я Фамілія: Tyler Gromov 2. Statick Власника: 29978 3. Ваш відділ: ATF 3. Марка автомобіля: Benefactor W-Series 250t IT 4...
    Tyler Gromov
  • №9188 | ДМ
    Ми з другом просто їхали по дорозі та побачили натовп людей. Ми вирішили зупинитися й подивитися, що відбувається. Вони почали нам...
  • Nikolas Yakuza
    FIB | Реєстр автомобілів
    Схвалено
    Nikolas Yakuza
  • Nikolas Yakuza
    FIB | Реєстр автомобілів
    Схвалено
    Nikolas Yakuza
Угорі