Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Розглянуто
Шахрайство зі сторони розробників!
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Шанси на випадіння авто з кейсів однакові для всіх - комусь...
Katrin
17 Сер 2026
Відмовлено
амнісія
Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено через велику кількість покарань. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
Katrin
17 Сер 2026
Розглянуто
Young Thug
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скарга не написана від третього лиця. Якби відкат був би...
Katrin
17 Сер 2026
Схвалено
№9066 | дм дб
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Незнайомий Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 2036 Ваш нікнейм: Kaeeli...
b1mer
17 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Розглянуто
Xtray Falles
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скаргу буде перерозлянуто. Дякуємо за ваше звернення та...
Katrin
17 Сер 2026
Відмовлено
№9077 | DM 21792
Вітаю шановний гравцю! Зніміть обмеження з відео.
Xtray Falles
17 Сер 2026
Розглянуто
№9070 | ППКБ
Вітаю не видно що ви робили до того як вас підіймали, можливо ви перші відкрили вогонь.
Adolf
17 Сер 2026
Зачинено
№9051 | ППКБ
Вітаю. Скарга закрита по проханню автора.
Adolf
17 Сер 2026
Схвалено
№9065 | дм
https://youtu.be/6UhDkGFPxtc
Adrenalin
17 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Схвалено
№9048 | DM
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #12502 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
Xtray Falles
17 Сер 2026
Зачинено
№9051 | ППКБ
То можеш закривати
Romeo Hunter
17 Сер 2026
Розглянуто
№9070 | ППКБ
А що тут не зрозумілого? Я лежу, дивлюсь форум чи десь там, бачу мене піднімають - я хілюсь та мене збривають
Romeo Hunter
17 Сер 2026
Зачинено
№9051 | ППКБ
Вітаю шановний гравцю! Надайте повний відкат ситуації. Термін надання відкату - 24 годин. На розгляді.
Adolf
17 Сер 2026
Розглянуто
№9070 | ППКБ
Вітаю шановний гравцю! Надайте повний відкат ситуації. Термін надання відкату - 24 годин. На розгляді.
Adolf
17 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Love
до
Вашого допису
Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #4005 отримує покарання за порушення: 3.1.1. Заборонено навмисно вести...
17 Сер 2026
Що нового?
Угорі