Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Katrin
    Шахрайство зі сторони розробників!
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Шанси на випадіння авто з кейсів однакові для всіх - комусь...
    Katrin
  • Katrin
    амнісія
    Вітаю, шановний гравцю. В амністії відмовлено через велику кількість покарань. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
    Katrin
  • Katrin
    Young Thug
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скарга не написана від третього лиця. Якби відкат був би...
    Katrin
  • №9066 | дм дб
    Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Незнайомий Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 2036 Ваш нікнейм: Kaeeli...
  • Katrin
    Xtray Falles
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Скаргу буде перерозлянуто. Дякуємо за ваше звернення та...
    Katrin
  • Xtray Falles
    №9077 | DM 21792
    Вітаю шановний гравцю! Зніміть обмеження з відео.
    Xtray Falles
  • Adolf
    №9070 | ППКБ
    Вітаю не видно що ви робили до того як вас підіймали, можливо ви перші відкрили вогонь.
    Adolf
  • Adolf
    №9051 | ППКБ
    Вітаю. Скарга закрита по проханню автора.
    Adolf
  • Xtray Falles
    №9048 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #12502 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
  • Romeo Hunter
    №9051 | ППКБ
    То можеш закривати
    Romeo Hunter
  • Romeo Hunter
    №9070 | ППКБ
    А що тут не зрозумілого? Я лежу, дивлюсь форум чи десь там, бачу мене піднімають - я хілюсь та мене збривають
    Romeo Hunter
  • Adolf
    №9051 | ППКБ
    Вітаю шановний гравцю! Надайте повний відкат ситуації. Термін надання відкату - 24 годин. На розгляді.
    Adolf
  • Adolf
    №9070 | ППКБ
    Вітаю шановний гравцю! Надайте повний відкат ситуації. Термін надання відкату - 24 годин. На розгляді.
    Adolf
  • Romeo Hunter
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #4005 отримує покарання за порушення: 3.1.1. Заборонено навмисно вести...
Угорі