Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera Хотів би запропонувати розглянути можливість покращення автомобіля Remac Venera...
  • Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera
    Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera Хотів би запропонувати розглянути можливість покращення автомобіля Remac Venera...
  • Oleksandr Yurchyshyn
    Позивна заява №70
    ПОЗИВНА ЗАЯВА №70 Заступник Генерального Прокурора: Повні данні: Oleksandr Yurchyshyn E-mail Address: [email protected] Відповідач...
    Oleksandr Yurchyshyn Окружний Суд
  • Zelenyi
    №8911 | 29662 | DM
    Таймкод: 0:40 (клікабельно)
  • Kairo Kaneko
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Сталося неочікуванно, тому лише початок ситуації записано. Причин на вбивство не давав.
  • Petya Grimx
    Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Petya Grimx
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Katrin
    Скарга на Danichka Swarovski
    Katrin
  • Xtray Falles
    №8904 | 5.28
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #16211 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
    Xtray Falles
  • Katrin
    скарга
    Katrin
  • Xtray Falles
    №8903 | 5.2.3
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37973 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8902 | 19768
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19768 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8901 | DM за зоной дропа
    Вітаю шановний гравцю! Ви рахувались в зоні як вона саме в Вас пропала як тільки Ви зайшли в неї. Відмовлено.
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8900 | 9720 5.28
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #9720 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
    Xtray Falles
Угорі