Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera Хотів би запропонувати розглянути можливість покращення автомобіля Remac Venera...
11 Сер 2026
Очікування
Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera
Пропозиція щодо покращення автомобіля Remac Venera Хотів би запропонувати розглянути можливість покращення автомобіля Remac Venera...
Slavonpakimon
11 Сер 2026
Пропозиції щодо покращення
Очікування
Позивна заява №70
ПОЗИВНА ЗАЯВА №70 Заступник Генерального Прокурора: Повні данні: Oleksandr Yurchyshyn E-mail Address:
[email protected]
Відповідач...
Oleksandr Yurchyshyn
11 Сер 2026
Окружний Суд
Схвалено
№8912 | DM за зоной дропа
.
Lamin Merssi
11 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Схвалено
№8911 | 29662 | DM
Таймкод: 0:40 (клікабельно)
Zelenyi
11 Сер 2026
Скарги на гравців без організацій
Залишив(-ла) реакцію
Love
до
Вашого допису
Сталося неочікуванно, тому лише початок ситуації записано. Причин на вбивство не давав.
11 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Fight
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
11 Сер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
11 Сер 2026
Розглянуто
Скарга на Danichka Swarovski
Katrin
11 Сер 2026
Схвалено
№8904 | 5.28
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #16211 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
Xtray Falles
11 Сер 2026
Розглянуто
скарга
Katrin
11 Сер 2026
Схвалено
№8903 | 5.2.3
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37973 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
Xtray Falles
11 Сер 2026
Схвалено
№8902 | 19768
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19768 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
Xtray Falles
11 Сер 2026
Відмовлено
№8901 | DM за зоной дропа
Вітаю шановний гравцю! Ви рахувались в зоні як вона саме в Вас пропала як тільки Ви зайшли в неї. Відмовлено.
Xtray Falles
11 Сер 2026
Схвалено
№8900 | 9720 5.28
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #9720 отримує покарання за порушення: 5.28. Заборонено без причини...
Xtray Falles
11 Сер 2026
Що нового?
Угорі