Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Drake Wolker
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Katrin
    Оскарження
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Petya Grimx
    Вітаю, шановний гравець. Покарання буде знято. Приносимо вибачення за незручності. Приємної гри.
  • BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
    1. Ваш NickName: Jack Sparow 2. Скріншот паспорта: https://postimg.cc/JGHT5MmS 3. Скріншот мед.карти: https://postimg.cc/zVpfpZjR 4...
    penivayz
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Напишіть повторну амністію через місяць з моменту блокування...
    Katrin
  • Octavian
    Скарга на Aizen Enduro
    Вітаю, шановний гравець. Покарання буде знято. Приносимо вибачення за незручності. Приємної гри.
    Octavian
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    по рації сімейній почула що хтось з ножем напав на члена сім'ї, приїхала вже вбили, почала реанімувати, передавала аптечки зза дерева...
  • Octavian
    1069 Kaia Swarovski , ban 2 day
    Вітаю, шановний гравець. У амністії відмовлено. Цього часу вам вистачить, щоб переглянути свою поведінку та зменшити кількість порушень...
    Octavian
  • 3lektr0s
    кліп Пропозиція щодо заборони відтворення російської музики через саундпади та аудіосистеми. Суть проблеми: Під час гри на...
  • Drake Wolker
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    -
  • Dinis Kostenko
    1069 Kaia Swarovski , ban 2 day
    Обіцяю передивитись свою поведінку
    Dinis Kostenko Скарги на адміністрацію
Угорі