Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Алік Петровський
    №8776 | DM
    https://youtu.be/wG1125TfESc Мене збила тачка, тіп, який збив вибачився та підняв мене, а ці тіпи взагалі ліві були
    Алік Петровський
  • №8774 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23852 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Maxim Verbytskyi
  • №8773 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #22470 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Maxim Verbytskyi
  • David Reshala
    Заборона ру музики
    позорнее тебя я никого не видел. это безобразие не способно написать самостоятельно жалобу и обращается за помощью в чат гпт. все же...
    David Reshala
  • №8772 | 5.10
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відповідно до пункту 5.10 правил UKRAINE GTA, гравець міг планувати вихід із...
    Maxim Verbytskyi
  • David Reshala
    Заборона ру музики
    газуй воевать, вата. ты кроме мышки от компа в руке держать ничего больше не способен, у тебя даже ноги атрофировались и ты сидишь в...
    David Reshala
  • David Reshala
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Та ты так пишешь будто все должны знать стримеров и медиек проекта, лично в тот момент мы даже не знали кто ты, по фану заехали под...
  • №8779 | Leave RP + NRD
    Вітаю шановний гравцю! Надайте повний відкат ситуації.
    Maxim Verbytskyi
  • №8771 | DM State
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26603 отримує покарання за порушення: 5.2.3. Заборонено навмисно...
    Maxim Verbytskyi
  • №8774 | DM
    Вітаю шановний гравцю! На розгляді.
    Maxim Verbytskyi
  • №8776 | DM
    Maxim Verbytskyi
  • №8802 | 5.10
    Maxim Verbytskyi
  • Petya Grimx
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    !
Угорі