Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Alex Petrushka
    BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
    1. Ваш NickName: Alex Petrushka 2. Скріншот паспорта: Тиць 3. Скріншот мед.карти: Тиць 4. Скріншот військового квитка: Тиць 5. Скріншот...
    Alex Petrushka
  • annie
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Бред
  • annie
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Я понимаю новая РУ музыка, но есть старые песни которые ничего не пропагандируют, они просто спеты на русском языке, и все, после 2022...
  • annie
    Давайте все законы Украины введём на сервере чтоб была прям симуляция реально жизни, Конституцию, ККУ, КУпАП, ну в общем всё с жизни...
  • annie
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    То газуй на болото поки вітер без ****************************ів
  • Mad Blood
    4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
  • annie
    4.1. Загальновизнаною мовою сервера є Українська. У всіх ситуаціях RolePlay спілкування в IC чатах повинно здійснюватися виключно...
  • №8761 | Ухід від РП
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #15788 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Maxim Verbytskyi
  • Заборона ру музики
    mikzzzik
  • Pedro_Chill
    кліп Пропозиція щодо заборони відтворення російської музики через саундпади та аудіосистеми. Суть проблеми: Під час гри на...
  • Алік Петровський
    №8761 | Ухід від РП
    https://youtu.be/Q9l3Jlqm1U0 Це відкат, а то вже фрапс йшов, 2 відео
    Алік Петровський
  • Xtray Falles
    №8760 | NRD
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравці #22477, #6879, #27175 отримують покарання за порушення: 5.1.2. “NRD”...
    Xtray Falles
  • Pedro_Chill
    Я понимаю новая РУ музыка, но есть старые песни которые ничего не пропагандируют, они просто спеты на русском языке, и все, после 2022...
  • Thomas_Angelo
    Заборона ру музики
    Давай в дс зайдем и ты скажешь мне это? magagelik (DS) пиши
    Thomas_Angelo
Угорі