Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Octavian
    Скарга на Anomalchik Kitsa
    Вітаю, шановний гравець. Вам перевидано інше покарання у вигляді Warn. Блокування облікового запису зняте. З адміністратором буде...
    Octavian
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
  • Kirill Peretti
    Скарга на Anomalchik Kitsa
    Видали найбільше покарання за лів рп,хоча там можна було дати тільки варн.
    Kirill Peretti Скарги на адміністрацію
  • #2659 | Лів РП | #16364
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #16364 отримує покарання по причині: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    James Gotti
  • 2658 | 5.10 5.1 | 25266
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #25266 отримує покарання по причині: 5.10. Втеча від RP | Warn 5.1...
    Anomalchik Kitsa
  • Xtray Falles
    №8513 | Невідомий | 39143 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #39143 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8512 | мас ДБ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #31099 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8511 | №9459 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #9459 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ" -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8510 | Ящики
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #17526 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8509 | Згадка рідних #23333
    Вітаю шановний гравцю! 1.7.2. Скарга від 3-го лиця - це скарга, де автор додає докази від іншого гравця або подає її від імені гравця...
    Xtray Falles
  • Max_Prada
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    підтримую, але система з бп надто комплексна, має просто бути можливість будь-яку річ продати за вірти і не забирати її.
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    No Rp, скарга . Все описав в тікеті
  • Katrin
    амнiстiя // For: Noxx
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Напишіть скаргу в розділі Амністії перманентного блокування...
    Katrin
  • 2650 | 1.10 | 28572
    Вітаю шановний гравець! Відео доказ не був наданий протягом 24 годин. Скарга відхиляється в розгляді.
    Anomalchik Kitsa
Угорі