Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• #2656 | DM | #38495
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #38495 отримує покарання по причині: 1.4. Дозволено відкривати вогонь...
    James Gotti
  • #2655 | ДМ | #17526
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #17526 отримує покарання по причині: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    James Gotti
  • Katrin Peretti
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Моя пропозиція досить проста, але має під собою в основі - ще більше заохочення гравців проводити більше часу в грі на сервері. Суть...
  • Royal Lux
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    No Rp, скарга . Все описав в тікеті
  • Treelojik
    Внести зміни у систему винагороди "Пейдей" на сайті
    разраби повинні розуміти що якщо не стимулювати гравців грати більше - то і донату не буде. Моя пропозиція якраз і спонукатиме гравців...
    Treelojik
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Це дійсно чудові ідеї. Я б ще й додав стосовно житлових будинків, щоб вони були не просто як в гетто нікому не потрібні, а з додаванням...
  • Внести зміни у систему винагороди "Пейдей" на сайті
    Твою пропозицію не підтримають чувак я канешн розумію бажання отримувати більш кращі нагороди але разраби цим заробляють і навряд чи...
    Kolosal
  • Max_Prada
    Пропозиція щодо встановлення NPC паркувальника/оренди транспорту біля гаражу ТК
    Пропоную встановити біля гаражу транспортної компанії NPC паркувальника або NPC орени транспорту, так як залишати особистий транспорт...
  • Max_Prada
    На даний момент я бачу суттєві проблеми в поточній системі вантажоперевезень. Уся професія фактично зводиться до грінду до 4 рівня...
  • Max_Prada
    Покращення для ТК
    Як в сім'ях систему
    Max_Prada
  • Max_Prada
    Давним давно пора це зробити, навіть з самого початку мало би бути це
  • Max_Prada
    1.Пропоную зробити помічника лідера щоб помічник міг додавати людей до тк, ремонтувати та респавнити авто тому що Лідер не завжди має...
  • Max_Prada
    Вітаю, шановна адміністрація UkraineGta5. Працюючи далекобійником достатню кількість часу, я стикнувся з певними незручностями...
  • Max_Prada
    Ну считай, тебе ж никто не запрещает. Исходя из твоих умозаключений, откажись в целом от всех UI элементов. Зачем тебе отображение HP...
Угорі