Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Очікування
Перенос БУ ринку в Маркеплейс
Класна пропозиція за б/у, я за!
ascendant
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Привіт, командо розробників! Хочу поділитися ідеєю щодо покращення візуальної складової гри та розширення можливостей для створення...
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Привіт, командо розробників! Хочу поділитися ідеєю щодо покращення візуальної складової гри та розширення можливостей для створення...
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія: Kirill Mack 2. Statick Власника:33977 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Obey PS6 Abant 4. Реєстраційний номер...
Kirill_56
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Важливо
Накази LSPD
Henrik_Klimov
17 Лип 2026
Важливо
Накази LSPD
Henrik_Klimov
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Розглянуто
постійне оновлення клієна гри.
Учора вночі 16.07.2026 та сьогодні 17.17.2026 гра оновлюється файлами по 12 ГБ при запуску??? Це так має бути?? У знайомих нічого не...
Vlad_Tepesh
17 Лип 2026
Скарги на технічну підтримку
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Схвалено
№8501 | 33348| DM.
-
Ramzes Slayter
17 Лип 2026
Скарги на гравців без організацій
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
17 Лип 2026
Що нового?
Угорі