Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Розглянуто
Втрата майна
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Зв'яжіться зі мною в діскорді katyasokaal. Дякуємо за ваше...
Katrin
13 Лип 2026
Відмовлено
амністія
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Напишіть скаргу в розділі Амністії перманентного блокування...
Katrin
13 Лип 2026
Розглянуто
Stevie Li
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Події відбувалися на території кримінальних кварталів...
Katrin
13 Лип 2026
Відмовлено
№8464 | ДБ #32405
Косив траву, і був обстріляний з автоматичної зброї іншим гравцем. Були пробиті колеса косилки. Що заважало нормально працювати. На...
Vlad_Tepesh
13 Лип 2026
Скарги на гравців без організацій
Розглянуто
№2643 | 32138 | Правила війни за AirDrop
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Main Yakuza Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 32138 Ваш нікнейм: Denny...
Denny Stafford
13 Лип 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Схвалено
№8463 | 4.1 правил форуму \ 4.8 ЗП /Maksohn Diaz
-
Denis Dragon
13 Лип 2026
Скарги на гравців без організацій
Розглянуто
чекніть вже амністію
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Очікуйте відповідь, ГА надасть вам її, як тільки зможе...
Katrin
13 Лип 2026
Схвалено
Скарга на Yaroslav Minur
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Вам буде нараховано компенсацію, з адміністратором буде...
Katrin
13 Лип 2026
Схвалено
№8462 | Maksohn Diaz | 6879 | 5.10 (4 рази), 5.5, 5.9,
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #6879 отримує покарання за порушення: 4.2. Текстовий та голосовий...
Xtray Falles
13 Лип 2026
Розглянуто
1026 | хевик поставка
хевик поставка
zestkit
13 Лип 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Схвалено
№8461 | // дм // 29751
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #29751 отримує покарання за порушення: Правила секретних ящиків...
Xtray Falles
13 Лип 2026
Розглянуто
Dominik Lemaer | RP біографія
Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
Milana Moore
13 Лип 2026
Схвалено
№8460 | використання недоліків проекту, ДМ в ЗЗ | 37842
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37842 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
Xtray Falles
13 Лип 2026
Закріплено
BCSD | Заявки на переведення до Sheriff's Department
1. Ваш NickName:Yaroslav Johnson 2. Скріншот паспорта:https://imgpile.com/p/F7q5Jpx 3. Скріншот мед.карти:https://imgpile.com/p/gPWuiWK...
Yaroslav_Asde
13 Лип 2026
Відмовлено
Скарга на 1024 | Лідера U.S Army Lux Petrushka
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Lux Petrushka Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 31769 Ваш нікнейм: Edik...
Edik Uchiha
13 Лип 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Що нового?
Угорі