Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Romeo_Cruz
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
  • Elon Petrushka
    RP-Біографія : Ethan Vance Ім'я та прізвище: Ethan Vance (Ітан Венс). Дата народження та вік: 14 квітня 1996 року (28 років, IC)...
  • Lirika
    ГРП "День Української Державності" | U.S. Army | 15.07.2026 |
    Вітаю, відмовлено. Подача ГРП подається виключно від лідера фракції, з погодженням куратора та перевіркою від ГК перед завантаженням на...
    Lirika
  • Gunia_yt
    Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #36725 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи, спрямовані на...
  • Adolf
    №8448 | №8448 Скарга на гравців
    Вітаю! Розлянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: #36725 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи, спрямовані на...
    Adolf
  • Elon Petrushka
    ГРП "День Української Державності" | U.S. Army | 15.07.2026 |
    Назва ГРП: День Української Державності Дата та час проведення: 15.07.2026 Місце проведення: Площа Легіону (або Центральна площа...
    Elon Petrushka Role Play ситуації
  • Elon Petrushka
    Вітаємо, шановні представники державних організацій та гравці! Щоб упростити процеси планування та координації ГРП та РП-заходів. У цій...
  • Alvaro
    №2636 | #41985 убийство на дамбе с зони вне зону
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відео не було надано. Відмовлено.
    Alvaro
  • Thomas Hardy
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Після того як я розпочав лікування у бота в лікарні, до мене підходить людина у формі ЛСПД і вимагає від мене щоб я зняв маску. Я стою і...
  • Alvaro
    №2635 | Порушення правил UKRAINE GTA V | 5.2. “DM”
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #38972 отримує покарання по причині: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Alvaro
  • Thomas Hardy
    Тут не ooc порушення,а ic.Звертайтесь в прокуратуру
  • Alvaro
    №2634 | ТК
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #28161 отримує покарання по причині: 5.8. "TK" - Team Kill - навмисне...
    Alvaro
  • Alvaro
    №2633 | DM | #30555
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #30555 отримує покарання по причині: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Alvaro
  • Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Пропонується облаштувати парковку біля в'їзду на територію ФЗ або в іншому місці, яке не перешкоджатиме роботі установи та не впливатиме...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Після того як я розпочав лікування у бота в лікарні, до мене підходить людина у формі ЛСПД і вимагає від мене щоб я зняв маску. Я стою і...
Угорі