Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Katrin
    2 Шанс
    Вітаю, шановний гравцю. Напишіть тему в розділ Амністії перманентного блокування - посилання. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
    Katrin
  • Young Thug
    №8421 | NRP \ 6565
    Вітаю! Відмовлено! Ви надали відеозаписи з різних ситуацій.
    Young Thug
  • Elon Petrushka
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Young Thug
    «Україна починається з тебе.»
    Elon Petrushka
  • Katrin
    Скарга на Danichka Swarovski
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Katrin
    Па
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Elon Petrushka
    Elon Petrushka залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до запису користувача Viktor King у профілі Noxx.
    Вітаю шановний Адміністратор, прошу вас переглянути РП Біографію. Дякую вам велике. Та бажаю успіхів та великих досягнень
  • Elon Petrushka
    Прокоментував(-ла) запис профілю, який написав(-ла) Enzo Thug.
    «Не той великий, хто ніколи не падав, а той великий, хто падав і вставав.»
  • Elon Petrushka
    Оновив(-ла) свій статус
    «Свою Україну любіть. Любіть її… Во время люте, в останню тяжкую минуту за неї Господа моліть.»
    Elon Petrushka
  • Denis Dragon
    №8421 | NRP \ 6565
    також спочатку сказав шо паспорт в машині, коли по рп він завжди в кармані коли найшов було перетягування рп бо машина в нього рєско...
    Denis Dragon
  • Elon Petrushka
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Katrin
    Elon Petrushka
  • Denis Dragon
    №8421 | NRP \ 6565
    https://youtu.be/c9LnD6vqGa0
    Denis Dragon
  • Milana Moore
    Alex Hoffman | RP Біографія
    Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
    Milana Moore
  • Vlad Markelov
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Повністю згоден! В мене ноут на 5060 та і5 13 покоління, граю на енчансд, і то просто "плавиться" картинка, і стає грати не комфортно...
Угорі