Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Hideki Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    -
  • Hideki Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю! Я знав про цю ситуацію. На той момент мені передали, що ви погодилися повернути автомобіль гравцю, а він зі свого боку мав...
  • Montaro Hardy
    Прокоментував(-ла) запис профілю, який написав(-ла) Denis Dragon.
    Мені тебе шкода, угомонись РПєшєр
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
  • Kirill Peretti
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    -
  • Elon Petrushka
    Elon Petrushka залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до запису користувача Denis Dragon у профілі Baskov.
    мій фанат
  • Elon Petrushka
    Elon Petrushka залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до запису користувача Denis Dragon у профілі Montaro Hardy.
    підсос баскова
  • Elon Petrushka
    Elon Petrushka залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до запису користувача Katrin у профілі Marik.
  • Elon Petrushka
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
  • Elon Petrushka
    Глава V - Положення про порядок підвищення військовослужбовців U.S. Army Розділ 1. Загальні положення 1.1. Це положення визначає...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Війна №2 з фанатами БУ ринку. Багато часу пройшло з недавньої маніпуляції з БУ ринком, тобто зменшення кількості місць для продажу. Але...
  • Elon Petrushka
    Шановні громадяни та держслужбовці, дана тема створена для ознайомлення з існуючими зонами та мірами безпеки у них. На території...
  • murzik
    Прокоментував(-ла) запис профілю, який написав(-ла) Ketti Yakuza.
    Блін мене вже забанили
  • №8426 | Вбили без причини DM
    вбили без причини, їх було не чути, можливо хотіли пограбувати з порушенням правил пограбувань далекобійника(Їх трое на одному авто)...
  • Noxx
    Амнiстiя для Нокса
    Вітаю! Гравці які порушували в даній ситуації були покарані на 30 днів бану на томість як ви на 7 днів, все видано згідно правил...
    Noxx
Угорі