Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію GTA5 GTA5 до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Katrin
    Некомпетентність Хелпера Buba Crew
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Оскільки ви наносили шкоду гравцю кулаками, видача GunBan у...
    Katrin
  • Katrin
    Оскарження
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Katrin
    амністія Для Noxx
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Подайте на амністію в розділ амністії перманентних блокувань...
    Katrin
  • 1016 | 23669
    Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #23669 отримує покарання у вигляді: 4.7. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у...
    Kaia Swarovski
  • Nikitosik Fatchenko
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Marvin Kitsa
    ку
    Nikitosik Fatchenko
  • Nikitosik Fatchenko
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Sem Rikler
    Ку
    Nikitosik Fatchenko
  • FIB | Реєстр автомобілів
    1. Ім'я Фамілія:Leoni Johnson 2. Statick Власника:36153 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Vollstein Polo 4. Реєстраційний номер...
    Platon_Velykyi
  • Katrin
    скезз ями
    Katrin
  • Katrin
    Неп згідний з рішенням
    Katrin
  • Xtray Falles
    №8420 | 11337 | MDM, DM in GZ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #11337 отримує покарання за порушення: 5.2.2. "MDM" - Mass...
    Xtray Falles
  • Will Barrington
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Ваш ігровий NickName: Kotik Dragon Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади...
  • Henrik_Blake
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Ваш ігровий NickName: Kotik Dragon Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади...
Угорі