Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
GTA5
до
Вашого допису
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Учора о 20:49
Розглянуто
Некомпетентність Хелпера Buba Crew
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Оскільки ви наносили шкоду гравцю кулаками, видача GunBan у...
Katrin
Учора о 20:49
Розглянуто
Оскарження
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
Учора о 20:35
Розглянуто
амністія Для Noxx
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Подайте на амністію в розділ амністії перманентних блокувань...
Katrin
Учора о 20:34
Розглянуто
1016 | 23669
Вітаю. Розглянувши скаргу виношу вердикт: #23669 отримує покарання у вигляді: 4.7. Заборонено прямі образи батьків або інших родичів у...
Kaia Swarovski
Учора о 20:34
Залишив(-ла) запис у профілі користувача
Marvin Kitsa
ку
Nikitosik Fatchenko
Учора о 20:33
Залишив(-ла) запис у профілі користувача
Sem Rikler
Ку
Nikitosik Fatchenko
Учора о 20:32
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія:Leoni Johnson 2. Statick Власника:36153 3. Ваш відділ:ATF 3. Марка автомобіля:Vollstein Polo 4. Реєстраційний номер...
Platon_Velykyi
Учора о 20:29
Відмовлено
скезз ями
Katrin
Учора о 20:22
Розглянуто
Неп згідний з рішенням
Katrin
Учора о 20:18
Схвалено
№8420 | 11337 | MDM, DM in GZ
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #11337 отримує покарання за порушення: 5.2.2. "MDM" - Mass...
Xtray Falles
Учора о 20:14
Важливо
[Goverment] Кабінет Департаменту Юстицій США
Demian Humanis
Учора о 19:31
Важливо
[Goverment] Кабінет Департаменту Юстицій США
Demian Humanis
Учора о 19:31
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Ваш ігровий NickName: Kotik Dragon Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади...
Учора о 19:15
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Ваш ігровий NickName: Kotik Dragon Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади...
Учора о 19:14
Що нового?
Угорі