Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    1. Ваш ігровий NickName: Ruslan Muha 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так 3.Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з...
  • Thomas Hardy
    RP Біографія | Tony Drabadony
    Tony Drabadony Дата народження: 14 травня 2004 року. Вік: 22 років. Стать Чоловіча. Сімейний статус: Неодружений Національність...
    • photo_2026-07-08_16-27-44.jpg
    Thomas Hardy Role Play біографії
  • Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    1. Ваш ігровий NickName: Ruslan Muha 2.Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так 3.Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з...
  • Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    Ваш ігровий NickName: Kotik Dragon Чи ознайомлені ви з правилами лідерів?: Так Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади...
  • Octavian
    Оскарження КД
    Вітаю, шановний гравець. Система кд зроблена для мінімізації повторних заявок. Тому свою заявку повторно ви можете подати у вказаний...
    Octavian
  • Katrin
    Скарга на Skezz Yami
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Була втрата зв'язку, гравця можливо крашнуло або ще щось...
    Katrin
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • амністія Для Noxx
    Попрошу розглянути
    Роман Парфенюк Скарги на адміністрацію
    оск рідних
  • Katrin
    Амністія
    Katrin
Угорі