Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію GTA5 GTA5 до Вашого допису
    Вітаю шановний гравець! - Не підлягає розгляду: фрапс тривалістю понад 2 хвилини, якщо не вказано тайм-коди порушень. Відмовлено.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравці #41067 та #40870 отримують покарання за порушення: Правила...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #32345 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #33963 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #228 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car...
    Вітаю! - Заголовок скарги має бути оформлений у такому форматі: "Нікнейм гравця" | Статичний ID порушника | "Опис порушення". - Не...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #20791 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Залишив(-ла) реакцію Angry Angry до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #228 отримує покарання за порушення: 4.8. Заборонено завуальовану...
  • Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #35894 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Залишив(-ла) реакцію Fight Fight до Вашого допису
    Вітаю, надайте більш тривале відео для перегляду моменту де Вас вбили. На розгляді.
    Вітаю! На доказі не вказано що це є прямі погрози розправою в реальному житті. Гравець #3494 отримує покарання за порушення: Правила...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19835 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравці #9001, #8452 отримують покарання за порушення: 5.1.2. “NRD” - NonRP...
    Вітаю! Недостатньо підстав вважати що вів вогонь по Вам саме цей гравець, на доказі не видно хто саме вів вогонь. Відмовлено.
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #18225 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Угорі