Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Переглянувши докази порушень від гравця не було виявлено, якщо хочете отримати автівтку то домовтесь з гравцем через RP процес...
  • Xtray Falles
    №8344 | лів рп
    Вітаю, шановний гравцю! Одного скріншоту не хватає для доказів що гравець вийшов з гри прямо під час РП ситуації. Відмовлено.
    Xtray Falles
  • RP біографія | Lux Petrushka
    Загальна інформація Ім'я та прізвище: Lux Petrushka Дата народження: 14 квітня 2002 року Вік: 24 роки Стать: Чоловіча...
    • 20260703165504_1(1).jpg
    Lux Petruhska Role Play біографії
  • №8344 | лів рп
    Нікнейм гравця, котрий порушив правила 8584 Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:8584 Ваш нікнейм:Luci Morris Ваш...
  • Maxym Almazov
    Для КТП
    1. Discord сервер(-и): - 2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): - 3. Ваш особистий нікнейм у Discord...
  • Xtray Falles
    №8343 | 39936
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #39936 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8342 | №27616 | лів при проц. діях , уход від рп
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19692 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    Xtray Falles
  • Noxx
    нокс
    Вітаю! Відповідь була надана в минулій скарзі. Будь які погрози, що виходять за межі гри та переходять у реальне життя, вважатимуться...
    Noxx
  • Xtray Falles
    №8341 | ухід від рп / 33593
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #33593 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8340 | Вбивство ДМ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7952 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Xtray Falles
  • Xtray Falles
    №8339 | Софт Vlados Hate
    Вітаю, шановний гравцю! Гравця буде обов'язково перевірено на використання забороненного ПЗ. Розглянуто.
    Xtray Falles
    Вітаю! Переглянувши докази порушень від гравця не було виявлено, якщо хочете отримати автівтку то домовтесь з гравцем через RP процес...
  • Jonathan_Wick #12389
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
Угорі