Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Переглянувши докази порушень від гравця не було виявлено, якщо хочете отримати автівтку то домовтесь з гравцем через RP процес...
3 Лип 2026
Відмовлено
№8344 | лів рп
Вітаю, шановний гравцю! Одного скріншоту не хватає для доказів що гравець вийшов з гри прямо під час РП ситуації. Відмовлено.
Xtray Falles
3 Лип 2026
Розглянуто
RP біографія | Lux Petrushka
Загальна інформація Ім'я та прізвище: Lux Petrushka Дата народження: 14 квітня 2002 року Вік: 24 роки Стать: Чоловіча...
Lux Petruhska
3 Лип 2026
Role Play біографії
Відмовлено
№8344 | лів рп
Нікнейм гравця, котрий порушив правила 8584 Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила:8584 Ваш нікнейм:Luci Morris Ваш...
Luciano Morris
3 Лип 2026
Скарги на гравців без організацій
Відмовлено
Для КТП
1. Discord сервер(-и): - 2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): - 3. Ваш особистий нікнейм у Discord...
Maxym Almazov
3 Лип 2026
Скарги на технічну підтримку
Схвалено
№8343 | 39936
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #39936 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Xtray Falles
3 Лип 2026
Схвалено
№8342 | №27616 | лів при проц. діях , уход від рп
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #19692 отримує покарання за порушення: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
Xtray Falles
3 Лип 2026
Розглянуто
нокс
Вітаю! Відповідь була надана в минулій скарзі. Будь які погрози, що виходять за межі гри та переходять у реальне життя, вважатимуться...
Noxx
3 Лип 2026
Схвалено
№8341 | ухід від рп / 33593
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #33593 отримує покарання за порушення: 4.6. Будь-які образи...
Xtray Falles
3 Лип 2026
Відмовлено
1009 / 37427
- - -
Zim Wolf
3 Лип 2026
Скарги на гравців в держ.орг
Схвалено
№8340 | Вбивство ДМ
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #7952 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Xtray Falles
3 Лип 2026
Розглянуто
№8339 | Софт Vlados Hate
Вітаю, шановний гравцю! Гравця буде обов'язково перевірено на використання забороненного ПЗ. Розглянуто.
Xtray Falles
3 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Переглянувши докази порушень від гравця не було виявлено, якщо хочете отримати автівтку то домовтесь з гравцем через RP процес...
3 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
3 Лип 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
3 Лип 2026
Що нового?
Угорі