Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець 41545 отримує покарання по причині: 5.14. Забороняється вести вогонь з...
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Покарання буде знято. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо...
  • Ketti Yakuza
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Mariia Ashalet
    Ketti Yakuza
  • Alex Petrushka
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    📆Дата: 04.07.2026 ⏰Час: 17:30 📍Мапа і як туди попасти буде опоблікована безпосередньо перед початком івенту. Передісторія: До...
    Біографія Nicky Monaco Загальна інформація Ім'я та прізвище: Nicky Monaco Дата народження: 06.12.2002 (22 роки, IC) Стать: Чоловіча...
  • Max Liquid
    Nicky Monaco | RP Біографія
    Біографія Nicky Monaco Загальна інформація Ім'я та прізвище: Nicky Monaco Дата народження: 06.12.2002 (22 роки, IC) Стать: Чоловіча...
    • IMG_7426.jpeg
    Nicky Monaco Role Play біографії
  • Xtray Falles
    №8336 | массовий DM
    Вітаю, шановний гравцю! Відсутній повний відкат ситуації. Відмовлено.
    Xtray Falles
  • Thomas Humanis
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Переподайте скаргу, з робочим відео записом. Відмовлено.
  • Desolate Yakuza
    №2598 DM CAR
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Переподайте скаргу, з робочим відео записом. Відмовлено.
    Desolate Yakuza
  • Desolate Yakuza
    №2597 DM
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відсутній тайм коди відкату, оскільки тривалість вашого відео запису більше 2...
    Desolate Yakuza
  • Desolate Yakuza
    №2596 DM 20650 / 30469
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Відсутній повний відкат ситуації. Відмовлено.
    Desolate Yakuza
  • Maksim_Dodep
    Шановна адміністрація та розробники проекту GTA 5 Ukraine! Звертаюсь до вас із проханням терміново переглянути логіку генерації та...
  • Maksim_Dodep
    Скажу за себя так как я езжу только на 1,5т, и реально не беру заказы за 10-30к только потому что возвращаться обратно в город с Палетки...
  • амністія хард бан (1.18 ПСО)
    Я Vlad Bavarzkiy 35136, получил хардбан на 5 дней за 1.18 ПСО от администратора Adolf.На моем втором персонаже играет моя девушка так...
Угорі