Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Розглянуто
Амністія
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: У вас і так HardBan на 15 днів, закінчується 26.06.2026...
Katrin
18 Чер 2026
Розглянуто
№8174 | DM 30042
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #30042 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
Young Thug
18 Чер 2026
Розглянуто
№2518 #15737 ДМ
Ограбление без звука, знаю что должно быть 3 предупреждения, ограбление на разгрузке Конечно что же после того как я ему сказал о...
MrBubik
18 Чер 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Відмовлено
Амністія
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
Katrin
18 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1. Механіка зльоту в Payday та візуалізація Наразі майно злітає в рандомний час, через що звичайні гравці не мають шансів на ловлю...
18 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
1. Суть проблеми На нашому сервере Ukraine GTA економіка нерухомості зіткнулася з серйозною інфляцією. Наразі будинки на 2 гаражних...
18 Чер 2026
Розглянуто
№8173 | Незнайомці|34549, 13324,16463|DM, стрімснайп
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34549 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
Young Thug
18 Чер 2026
Розглянуто
Интересно где Xtray увидел угрозы в ИРЛ
Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Вам було видано покарання по правилу віп чату та образи...
Katrin
18 Чер 2026
Розглянуто
№2517 4.10 / 10262
какая ситуация могла быть ? он мне проиграл на арене, и зовет на другую арену, я спрашиваю всм типа, он упоминает другой проект и даже...
feezind_
18 Чер 2026
Залишив(-ла) запис у профілі користувача
Skezz Yami
+rep крутому человеку:)
ikky
18 Чер 2026
Розглянуто
German Waisman | Біографія | Ціна служби
Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
Milana Moore
18 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
DM,стрім снайп
18 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Давним давно пора це зробити, навіть з самого початку мало би бути це
18 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Ім'я та прізвище: Marcus Merssi Стать: Чоловіча Фотографія: Національність: Американець українського походження Вік: 23 роки Marcus...
18 Чер 2026
Розглянуто
№8172 | DM
Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #42451 отримує покарання за порушення, згідно попередніх скарг...
Young Thug
18 Чер 2026
Що нового?
Угорі