Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: У вас і так HardBan на 15 днів, закінчується 26.06.2026...
    Katrin
  • Young Thug
    №8174 | DM 30042
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #30042 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
    Young Thug
  • №2518 #15737 ДМ
    Ограбление без звука, знаю что должно быть 3 предупреждения, ограбление на разгрузке Конечно что же после того как я ему сказал о...
  • Katrin
    Амністія
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    1. Механіка зльоту в Payday та візуалізація Наразі майно злітає в рандомний час, через що звичайні гравці не мають шансів на ловлю...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    1. Суть проблеми На нашому сервере Ukraine GTA економіка нерухомості зіткнулася з серйозною інфляцією. Наразі будинки на 2 гаражних...
  • Young Thug
    №8173 | Незнайомці|34549, 13324,16463|DM, стрімснайп
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34549 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Young Thug
  • Katrin
    Интересно где Xtray увидел угрозы в ИРЛ
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Вам було видано покарання по правилу віп чату та образи...
    Katrin
  • feezind_
    №2517 4.10 / 10262
    какая ситуация могла быть ? он мне проиграл на арене, и зовет на другую арену, я спрашиваю всм типа, он упоминает другой проект и даже...
    feezind_
  • Залишив(-ла) запис у профілі користувача Skezz Yami
    +rep крутому человеку:)
    ikky
  • Milana Moore
    German Waisman | Біографія | Ціна служби
    Шановний гравець, ваша РП-Біографія схвалена. Біографія написана логічно, структуровано та відповідає правилам.
    Milana Moore
  • tew1q
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    DM,стрім снайп
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Давним давно пора це зробити, навіть з самого початку мало би бути це
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Ім'я та прізвище: Marcus Merssi Стать: Чоловіча Фотографія: Національність: Американець українського походження Вік: 23 роки Marcus...
  • Young Thug
    №8172 | DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #42451 отримує покарання за порушення, згідно попередніх скарг...
    Young Thug
Угорі