Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Схвалено
№8155 | DM #19950
DM
Nazar2011
17 Чер 2026
Скарги на гравців без організацій
Оскаржено
бан дс
1. Discord сервер(-и):Crime UG5 2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):swetatop 3. Ваш особистий нікнейм у...
Lusia Cruz
17 Чер 2026
Скарги на технічну підтримку
Очікування
Лотерея
Тема: Додавання системних лотерейних квитків у магазини 24/7 1. Суть ідеї: Пропоную додати в асортимент магазинів 24/7 новий предмет —...
Dmytro Lvivskyi
17 Чер 2026
Пропозиції щодо покращення
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
У нас на сервері як на мене присутня маленька проблема, стосується вона одягу та аксесуарів які падають із різних кейсів. Проблема в...
17 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Пропозиція щодо балансу зброї Пропоную переглянути баланс урону для таких видів зброї: Special Carbine Mk II, Carbine Rifle Mk II та...
17 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вітаю! Я граю на сервері ще з відкриття, провів тут реально багато часу, і тому хочу запропонувати кілька ідей, які, як на мене, могли б...
17 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Пропоную дані моделі : https://uk.gta5-mods.com/vehicles/mtl-haulking-add-on-lods-tuning-liveries...
17 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Вечір добрий! Пропоную в майбутньому додати дані моделі бмв в автосалон UG...
17 Чер 2026
Важливо
FIB | Реєстр автомобілів
1. Ім'я Фамілія: Vlados Hate 2. Statick Власника: 16191 3. Марка автомобіля: Obey PS6 Abant 4. Реєстраційний номер автомобіля: AA7876TM...
DEMON10@
17 Чер 2026
Схвалено
День відкритих дверей та Авіашоу U.S. Army
Назва вашого РП/ГРП: День відкритих дверей та Авіашоу U.S. Army Дата, час та місце проведення РП/ГРП: Дата: 18,06,2026 Час: 21,00...
Andrii Neschada
17 Чер 2026
Role Play ситуації
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Зробити більше електро заправок на карті або перемістити блище до центра міста і покращити батарею Тайкана дуже швидко сідає, треба...
17 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Дізлайк
до
Вашого допису
Вітаю! 4 електро заправок виставлено по мапі таких чином щоб з будь якого кутка ви найшли 1 яка буде блища за всіх. Якщо ж ви не...
17 Чер 2026
Розглянуто
№2515 DM+DM Car
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 21157 35954 Ваш нікнейм:Pablo...
Pablo Maccaliter
17 Чер 2026
Скарги на гравців в кримінальних організаціях
Відмовлено
Електромобілі та зарядки
Вітаю! 4 електро заправок виставлено по мапі таких чином щоб з будь якого кутка ви найшли 1 яка буде блища за всіх. Якщо ж ви не...
Noxx
17 Чер 2026
Відмовлено
Пропозиція
Вітаю! Правила відмінятись не будуть. Відмовлено.
Noxx
17 Чер 2026
Що нового?
Угорі