Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• бан дс
    1. Discord сервер(-и):Crime UG5 2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):swetatop 3. Ваш особистий нікнейм у...
    • 1781706347634.png
  • Dmytro Lvivskyi
    Лотерея
    Тема: Додавання системних лотерейних квитків у магазини 24/7 1. Суть ідеї: Пропоную додати в асортимент магазинів 24/7 новий предмет —...
  • Dmytro Lvivskyi
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    У нас на сервері як на мене присутня маленька проблема, стосується вона одягу та аксесуарів які падають із різних кейсів. Проблема в...
  • Dmytro Lvivskyi
    Пропозиція щодо балансу зброї Пропоную переглянути баланс урону для таких видів зброї: Special Carbine Mk II, Carbine Rifle Mk II та...
  • Dmytro Lvivskyi
    Вітаю! Я граю на сервері ще з відкриття, провів тут реально багато часу, і тому хочу запропонувати кілька ідей, які, як на мене, могли б...
  • Dmytro Lvivskyi
    Пропоную дані моделі : https://uk.gta5-mods.com/vehicles/mtl-haulking-add-on-lods-tuning-liveries...
  • Dmytro Lvivskyi
    Вечір добрий! Пропоную в майбутньому додати дані моделі бмв в автосалон UG...
  • FIB | Реєстр автомобілів
    1. Ім'я Фамілія: Vlados Hate 2. Statick Власника: 16191 3. Марка автомобіля: Obey PS6 Abant 4. Реєстраційний номер автомобіля: AA7876TM...
    DEMON10@
  • Andrii Neschada
    День відкритих дверей та Авіашоу U.S. Army
    Назва вашого РП/ГРП: День відкритих дверей та Авіашоу U.S. Army Дата, час та місце проведення РП/ГРП: Дата: 18,06,2026 Час: 21,00...
    • Desktop Screenshot 2026.06.17 - 17.02.28.59.png
    Andrii Neschada Role Play ситуації
  • Dmytro Lvivskyi
    Зробити більше електро заправок на карті або перемістити блище до центра міста і покращити батарею Тайкана дуже швидко сідає, треба...
  • Dmytro Lvivskyi
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю! 4 електро заправок виставлено по мапі таких чином щоб з будь якого кутка ви найшли 1 яка буде блища за всіх. Якщо ж ви не...
  • №2515 DM+DM Car
    Нікнейм гравця, котрий порушив правила: -- Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 21157 35954 Ваш нікнейм:Pablo...
  • Noxx
    Електромобілі та зарядки
    Вітаю! 4 електро заправок виставлено по мапі таких чином щоб з будь якого кутка ви найшли 1 яка буде блища за всіх. Якщо ж ви не...
    Noxx
  • Noxx
    Пропозиція
    Вітаю! Правила відмінятись не будуть. Відмовлено.
    Noxx
Угорі