Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• №2483 | MDM, SK, NonRP, Leave RP | #41384
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #41384 отримує покарання по причині: 5.1. “NRP” - NonRP - поведінка...
    James Gotti
  • №2482 | DB,ПНФЗ | #32656 #41847 #35586
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #35586 отримує покарання по причині: 2.11. Заборонено нападати на Форт...
    James Gotti
  • #2481 | DM car | #2499
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #2499 отримує покарання по причині: 5.4. "DM Car" - DeathMatch Car -...
    James Gotti
  • #2480 | Leave RP | #37354
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #37354 отримує покарання по причині: 5.10. Втеча від RP | WARN /...
    James Gotti
  • vadym_cerflov
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Yuki Maccalister | Біографія | Шлях крізь випробування Ім'я та прізвище : Yuki Maccalister Дата народження : 19 квітня 1997 року Вік ...
  • Оскарження №8047 | згадування рідних
    дали 5 дней бана, по факту не совпадает с тем за что прилетел бан, скрин, вырванный с контекста 3 лицом, у которого нет ничего из...
    • 1780923522898.jpeg
    • 1780923537071.png
    • 1780923548912.png
  • Marcus Merssi
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Voro6ch1k
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #28112 отримує покарання за порушення: 5.4. "DM Car" - DeathMatch...
  • Andrii Neschada
    Залишив(-ла) реакцію Love Love до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Відмовлено в розгляді скарги через відсутність запису повної РП ситуації, у...
  • Meyer
    №8049 | Оск без причины
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Порушення правила 4.6. Будь-які образи, спрямовані на самого гравця, а не на...
    Meyer
  • Meyer
    №8048 | оск рідних оск сервера войс мод
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34297 отримує покарання за порушення: 4.7. Заборонено прямі образи...
    Meyer
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #41847 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
  • Meyer
    №2483 | MDM, SK, NonRP, Leave RP | #41384
    Вітаю, Шановний гравець! Скаргу буде перенесено в відповідний розділ.
    Meyer
Угорі