Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Tommy West
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
  • Nollan_Hennessy
  • №8046 | напад на кпп ФЗ
    напали на кпп https://youtu.be/PxtAUzf9CXU
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Я перепрошую, але де ви (Kaia Swarovski) побачили напад на фз? Ми стріляли? Ні. Ми перелазили за паркан та вбивали всіх? Теж ні. Нас...
    Я перепрошую, але де ви (Kaia Swarovski) побачили напад на фз? Ми стріляли? Ні. Ми перелазили за паркан та вбивали всіх? Теж ні. Нас...
  • Oleksii Merssi
  • Katrin
    Kaia Swarovski
    upd Скарга буде переглянута на вміст порушення правила 1.10 ЗП
    Katrin
    Доброго дня. Подаю скаргу на гравця під статіком 10142. Даний гравець здійснював згадку іншого проєкту, що є порушенням правил сервера...
  • №8044 | ДМ #19765
    https://youtu.be/FmBhcin5nAQ нема звука кароче, наверно якшо виключений не писало
    NoFeaR
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #10142 отримує покарання за порушення: 4.10. Забороняється реклама...
  • Katrin
    Kevin Merssi
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратору буде видано дисциплінарне стягнення, гравцю...
    Katrin
  • Meyer
    №8022 | скарга на 10142 згадка проекта
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #10142 отримує покарання за порушення: 4.10. Забороняється реклама...
    Meyer
  • Katrin
    Kaia Swarovski
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор розглянув скаргу вірно та згідно регламенту...
    Katrin
Угорі