Форуми
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Ігровий магазин
WIKI UKRAINE GTA 5
Користувачі
Поточні відвідувачі
Нові записи профілів
Пошук записів профілів
Вхід
Пошук
Пошук
Шукати лише в заголовках
Від:
Меню
Вхід
Установити
Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!
Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.
SignUp Now!
JavaScript вимкнений. Щоби повноцінно використовувати наш сайт, увімкніть JavaScript у своєму веб-переглядачі.
Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно.
Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати
інший
.
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Що нового?
Остання активність
Що нового?
Нові дописи
Нові записи профілів
Остання активність
Важливо
Процесуальний кодекс штату San Andreas
РОЗДІЛ II. СУБ'ЄКТИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ СТАТТЯ 4. СУБ'ЄКТИ ПРОВАДЖЕННЯ Суб'єктами кримінального провадження є: а) Суддя; б)...
Octavian
2 Чер 2026
Розглянуто
Noxx
Нікнейм адміністратора: Maxim Verbytkiy Особистий нікнейм / статичне ід: Lucifer Moon 19201 Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі...
ikky
2 Чер 2026
Скарги на адміністрацію
Важливо
РОЗДІЛ I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ СТАТТЯ 1. ПРИЗНАЧЕННЯ КОДЕКСУ Процесуальний кодекс штату San Andreas регулює порядок проведення...
Octavian
2 Чер 2026
Важливо
ПРОЦЕСУАЛЬНИЙ КОДЕКС ШТАТУ SAN ANDREAS РОЗДІЛ I. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ РОЗДІЛ II. СУБ'ЄКТИ КРИМІНАЛЬНОГО ПРОВАДЖЕННЯ РОЗДІЛ III. СТРОКИ...
Octavian
2 Чер 2026
Конституція та кодекси
Відмовлено
Покращення сервера
1. Додати можливість парних танців з іншим гравцем 2. Додати більше парних анімацій
Diana Sage
2 Чер 2026
Пропозиції щодо покращення
Схвалено
№7960 | ОСК РІДНИХ СТАТІК 20252
школота повірила в себе.
ihortronin
2 Чер 2026
Скарги на гравців без організацій
Відмовлено
Бан
У меня была ситуация с администратором то что я ему пытался объяснить то что у меня то что у меня компьютер и так далее и в итоге я...
Sasha Erstenuk
2 Чер 2026
Скарги на адміністрацію
Відмовлено
Непонимание ситуации
У меня слабый ноутбук и у меня очень сильно лагает где много людей и я не вижу статики буквально практически ничего не вижу то что я...
Sasha Erstenuk
2 Чер 2026
Скарги на адміністрацію
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Я катав далекобійника, якраз завершував поїздку і тут до мене приїхали якісь люди на машинах і затовкали в бензоколонку після чого я...
2 Чер 2026
Залишив(-ла) реакцію
Вподобайка
до
Вашого допису
Розділ I - Положення про порядок поведінки співробітників EMS Hospital Розділ II - Положення про використання спеціального обладнання...
2 Чер 2026
Схвалено
№7963 | ДМ, ДБ, підрив об заправку
Я катав далекобійника, якраз завершував поїздку і тут до мене приїхали якісь люди на машинах і затовкали в бензоколонку після чого я...
David_Potuzhnovich
2 Чер 2026
Розглянуто
Амнистия, для ЗГА или ГА
Вітаю, шановний гравцю. Очікуйте відповіді в вашій темі в відповідному розділі. Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.
Katrin
2 Чер 2026
Схвалено
№7959 | #35522 DM
Нікнейм гравця, котрий порушив правила: - Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 35522 Ваш нікнейм: Oleksandr Humanis...
Oleksandr Humanis
2 Чер 2026
Що нового?
Угорі