Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Aleksandr_Cherkes
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. В подальшому амністія по цьому правилу не...
  • Meyer
    №7878 | ДМ #37842
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #37842 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
    Meyer
  • Meyer
    №7877 | Оск+ДМ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #34531 отримує покарання за порушення: 4.3. Заборонено видавати...
    Meyer
  • Meyer
    №7876 | #35522| DB+DM
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #35522 отримує покарання за порушення: 5.3. “DB” - DriveBy -...
    Meyer
  • Meyer
    №7891 | #19201 | DM+DB
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Надайте мені запис, на якому буде видно за 5 хвилин до початку основної...
    Meyer
  • Lirika
    932 | Demian Humanis | NRP звільнення без підстав
    Вітаю, шановний гравцю! Ознайомившись з вашою скаргою виношу свій вердикт: Лідер LSPD отримує -25 балів за порушення загальних правил...
    Lirika
  • Meyer
    №7875 | Car DM / #29864
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Відмовлено в розгляді скарги через відсутність запису повної рп ситуації...
    Meyer
  • Meyer
    №7874 | ДМ
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #23862 отримує покарання за порушення: 5.2. “DM” - DeathMatch -...
    Meyer
  • Meyer
    №7873 | #17082 dm car
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: У вас на записі не видно, щоб хтось стріляв, не чути цього, немає трасеру, я...
    Meyer
  • Meyer
    №7872 | дм зз
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26565 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
    Meyer
  • Meyer
    №7871 | дм зз
    Вітаю! Розглянувши Вашу скаргу, можу надати таку відповідь: Гравець #26565 отримує покарання за порушення: 5.2.1. "DM in GZ"-...
    Meyer
  • Sky Yakuza
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    .
  • Danichka Swarovski | Порушення перерозгляду скарги (для ГА NOXX)
    Некоректний розгляд скарги адміністратором Danichka Swarovski, помилкове застосування покарання, видалення мого пояснення у темі...
    Vitalii Potuzhnyi Скарги на адміністрацію
  • Katrin
    Оскарження покарання
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. В подальшому амністія по цьому правилу не...
    Katrin
Угорі