Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Billy_Blake
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Нікнейм адміністратора: Danichka Swarovski Особистий нікнейм / статичне ід: Mike Petrushka #20048 Контакт для швидкого зв'язку з Вами у...
  • Demian Humanis
    Накази LSPD
    • Знімок екрана 2026-05-28 225449.png
    Demian Humanis
  • Denis Dragon
    Нікнейм адміністратора: Danichka Swarovski Особистий нікнейм / статичне ід: Mike Petrushka #20048 Контакт для швидкого зв'язку з Вами у...
  • 932 | Demian Humanis | NRP звільнення без підстав
    Нікнейм гравця, котрий порушив правила: Demian Humanis Статичний (незмінний) ID гравця, котрий порушив правила: 19144 Ваш нікнейм: Misha...
  • Arsen Malyk
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
  • Mike Petrushka
    Оскарження звільнення/зняття з посади.
    Mike Petrushka Скарги на адміністрацію
  • Demian Humanis
    Залишив(-ла) реакцію Haha Haha до Вашого допису
    ну це очєнь смішна скарга ща буде короче стою в строю, якась подруга каже зніми окуляри, я думаю шо тобі не стоїться мовчки в строю...
  • Billy_Blake
    Залишив(-ла) запис у профілі користувача Katrin
    Пам’ятаю, як ти рік тому о першій ночі сиділа на ФЗ і все одно обробляла замовлення у візлах.
    Billy_Blake
  • Katrin
    Прошение об амнистии по 2.8 ЗП
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. В подальшому амністія по цьому правилу не...
    Katrin
  • Katrin
    Оскарження варну
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На...
    Katrin
  • Katrin
    Амнистия 2.8 ЗП
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Амністія схвалена. В подальшому амністія по цьому правилу не...
    Katrin
  • Katrin
    Оскарження покарання
    Katrin
  • Katrin
    оскарження покарання
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. Те...
    Katrin
Угорі