Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Остання активність

• Blaze Mitman
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
  • Oleksii Merssi
    Noxx | Чорний список Модерації
    Шановний ГА Noxx, та Шановна ЗГА Katrin! Прошу розглянути винесення мене зі списку ЧСМ. Як такої конкретної причини немає, я був...
    Oleksii Merssi Скарги на адміністрацію
  • st_kostya
    Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    В детальному описі скарги.
  • Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #10201 отримує покарання по причині: 5.10. Втеча від RP Покарання: Warn
  • Katrin
    Скарга на D.Swarovski
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту...
    Katrin
  • Katrin
    Оскарження покарання
    Katrin
  • Skandal
    Залишив(-ла) реакцію Вподобайка Вподобайка до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: По скарзі гравець отримав покарання, амністія не передбачена...
  • Katrin
    Скарга на D.Swarovski
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Адміністратор видав покарання вірно та згідно регламенту. На...
    Katrin
  • Katrin
    Заблокували за 1.10 ЗП
    Katrin
  • Katrin
    Особисто для Noxx
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: Ви самі себе підставили своїми розмовами з куратором. Вам...
    Katrin
  • Katrin
    Для ГА, ЗГА
    Вітаю, шановний гравцю. Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне: По скарзі гравець отримав покарання, амністія не передбачена...
    Katrin
  • Залишив(-ла) реакцію Дізлайк Дізлайк до Вашого допису
    Вітаю, шановний гравець! Ваше звернення було розглянуто. Гравець #24467 отримає покарання по причині: 4.7. Заборонено прямі образи...
  • Demian Humanis
    Накази LSPD
    • Знімок екрана 2026-05-25 170047.png
    Demian Humanis
  • Demian Humanis
    Накази LSPD
    • Знімок екрана 2026-05-25 165003.png
    Demian Humanis
Угорі