- 20 Січ 2026
- 69
- Нікнейм адміністратора
- Young Thug // D.Swarovski
- Ваш статичний ID
- 10639
- Звʼязок з Вами
- @morix_1 - ds
- Детальний опис скарги/ситуації
- Вітаю, Шановна Адміністрація, звертаюсь із обуренням на покарання. У вівторок 17.08.2026 в період 00:00-01:30 був створений виклик в LSPD, я як ЗГП прийняв його та приїхав. Був затриманий агент USSS, в кінці ознайомившись з усім я виніс рішення звільнити та посадити (але велике уточнення зброя була забагана так як я прийшов її не було, я перезайшов вона появилась, так само потім прийшов директор і її не було у нього, так само у затриманого не було зброї у швидких слотах), але після того як я виніс рішення приїхав Заступник Директора USSS з притензіями до затримання. Я як не знав нічого виніс справедливе рішення на думку всіх, але виявляється що Заступник Директора USSS виніс усний наказ своєму агенту про проведення антикорупційної спецоперації який дозволений згідно статті 6. примітка 2 та 3 закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS. Потім заметушилось все і почались розборки. Співробітник BCSD посадив агента під час розборок. І потім затримав заступника директора за 4.7 кк, який є недоторканою, згідно статті 14. ч. 2 з закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS тому що він також виконував дану спецоперацію.
В кінці, так як я був присутній та бачив всю ситуацію, я відразу виніс вердикт закінчити процесуальні дії через недостатньо підстав. І що сталось далі? Мене відкинули варном через 3.17 ПДО хоча РП логіку там ніде не було порушено, все було згідно закону.
Прошу переглянути дане звернення, зняти варн та забрати -бали лідеру
- Посилання на докази
- https://imgpile.com/m/2NUgYvD
- Яке покарання оскаржуєте
- WARN
Вітаю, Шановна Адміністрація, звертаюсь із обуренням на покарання. У вівторок 17.08.2026 в період 00:00-01:30 був створений виклик в LSPD, я як ЗГП прийняв його та приїхав. Був затриманий агент USSS, в кінці ознайомившись з усім я виніс рішення звільнити та посадити (але велике уточнення зброя була забагана так як я прийшов її не було, я перезайшов вона появилась, так само потім прийшов директор і її не було у нього, так само у затриманого не було зброї у швидких слотах), але після того як я виніс рішення приїхав Заступник Директора USSS з притензіями до затримання. Я як не знав нічого виніс справедливе рішення на думку всіх, але виявляється що Заступник Директора USSS виніс усний наказ своєму агенту про проведення антикорупційної спецоперації який дозволений згідно статті 6. примітка 2 та 3 закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS. Потім заметушилось все і почались розборки. Співробітник BCSD посадив агента під час розборок. І потім затримав заступника директора за 4.7 кк, який є недоторканою, згідно статті 14. ч. 2 з закону про Секретну Службу Штатів Америки в штаті Сан-Андреас / USSS тому що він також виконував дану спецоперацію.
В кінці, так як я був присутній та бачив всю ситуацію, я відразу виніс вердикт закінчити процесуальні дії через недостатньо підстав. І що сталось далі? Мене відкинули варном через 3.17 ПДО хоча РП логіку там ніде не було порушено, все було згідно закону.