Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Yaroslav Liquid | для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alvaro Escobar

Козак
30 Бер 2025
11
1. Нікнейм адміністратора: Yaroslav Liquid
2.Особистий нікнейм / статичне ID: Alvaro Escobar
3.Контакт для швидкого зв'язку: Telegram – @Slava_Petrik
4.Суть скарги: Куратор The Family Gang Yaroslav Liquid поставив мені мінус бали за порушення «Правила захоплення територій гетто
»
А саме в чому суть
1.8. Заборонено стороні атаки покидати капт до його закінчення. | Demorgan 60-90 хвилин / -бали лідеру.
Шановна Адміністрація!
Дякую вам за увагу та роботу, яку ви вкладаєте у підтримання порядку та справедливості. Хочу висловити свою повагу до вашого рішення, але дозволю собі обережно висловити свою думку з цього питання.
Після уважного вивчення ситуації мені здається, що рішення могло бути прийнято поспіхом або не зовсім з урахуванням усіх обставин. Хотів би пояснити свою позицію та поділитися додатковими деталями, які могли не бути враховані раніше.
У пункті 1.8 описано ( 1.8. Заборонено стороні атаки покидати капт до його закінчення. | Demorgan 60-90 хвилин / -бали лідеру.), порушення полягає в тому що гравці покидають зону капта до його завершення, ми в свою чергу просто не могли прийти на капт своечасно.
Щиро сподіваюся, що Вам вдасться ще раз переглянути ситуацію, враховуючи вищесказане. Моя мета – жодним чином не ставити під сумнів авторитет адміністрації, а лише прагнути до справедливого та об'єктивного розгляду. Прошу вас будь ласка повернути бали.
Посилання на скаргу - ТИК
Leader MG-13
Alvaro Escobar

5.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
6.Дата видачі покарання: 17.04

Вкладення

• 12342124.PNG
    12342124.PNG
    30.4 Кб · Перегляди: 97

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Скаргу розгляне Головний Куратор Crime - @Liquid

Renji Liquid

Мл.Адміністратор
9 Жов 2024
686
Вітаю на зв'язку Головний Куратор Liquid, шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт!

Ваша ситуація була ретельно розглянута адміністрацією спільно з куратором. Ми ознайомилися з усіма деталями поданої скарги та уважно вивчили обставини, в яких сталося порушення.

З огляду на вашу позицію як лідера та враховуючи надані пояснення, ми дійшли висновку, що порушення не було умисним, а обставини, що склалися, не дозволили своєчасно взяти участь у капті.

У зв'язку з цим було вирішено зняти мінус бали, що були нараховані. Дякуємо за конструктивний підхід та повагу до адміністрації. Успіхів вам у подальшій грі!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі