- 2 Кві 2025
- 50
- Нікнейм адміністратора: Vladyslav Bakhtin
- Особистий нікнейм / статичне ід: Alex Marcher 15460
- Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): t.me/ryzenawgn DS: ntglty
- Суть скарги: Я вже мав неприємний досвід з цим «хелпером» (тиць) попереднього разу, тоді головний куратор Buffalo відповів що провів роботу з ним і попросив віднестися з розумінням бо людина перший день
І сьогодні я маю схожу ситуацію, минулого разі він закрив тікет просто тому що захотів, а сьогодні просто відповів що не володіє інформацією і закрив моє питання в діскордів цій ситуації я думаю найкращим варіантом було б спочатку представитись як всі інші адміністратори, прикладпісля цього відкинути це питання старшим адміністраторам і відповісти уже відштовхуючись від відповіді старшого складу типу «не планується» або ж «планується в майбутньому. Також я замітив некомпетентність цього хелпера в сусідньому питанніхелпер не може собі дозволити відповіді по типу «якщо я не помиляюсь» а повинен перевірити і тоді дати чітку відповідь і направити на форум для складання скарги. Хелпер це людина яка має допомагати а не дозволяти собі такі своєрідні дії.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не було покарання
- Дата видачі покарання: не було покарання
Посилання на моє питання в діскорді - тиць
Посилання на сусіднє питання на яке я зсилався в своїй скарзі - тиць
Якщо попереднього разу можна було зсилатись на те що людина без досвіду бо перший день, то цього разу на це зсилатись уже не можливо