Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Vladislav Bakhtin | Відкритий блат, використання своїх можливостей адмінки в своїх цілях, неправильно видане покарання, закрив тікет просто так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ardi Morton

¿WhyYouHateMe?
17 Кві 2025
18
1. Нікнейм адміністратора: Vladislav Bakhtin
2. Особистий нікнейм / статичне ід: Ardi Morris 17022
3. Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): @MrArdi9 (tg) @ardi_morton (ds)
4. Суть скарги: Ми з моїм напарником їздили на танках та не давали красти мати, ми навіть в місто на них не їхали і крім крайма нікого не ДБшили і то ДБшили на ФЗ. Спочатку починає творитися якись Крокус, все навколо починає бахкати просто так, потім данний адміністратор який являється Куратором ITL під час івенту "Судна ніч" підірвав мій танк та танк мого напарника, нагадую що ми нічого не порушували згідно правил даного івенту та серверу, це навіть за ДБ або ДМ нельзя порахувати так як танк не носить урона по гравцям крім вистрілу з пушки що є заборонено так тем більш суть івенту в ДБ та ДМ, це він обьяснив моєму напарнику як проведення "якихось тестів" при запрошені доказів що це був тест він просто злився сказавши що нічого не повинен нам показувати та доказувати, після цього я пробую заспавнити танк та пишу в тікет що це таке і що він творить, потім я пробую заспавнити танк, один спавнится а другий не хоче, пише танк зайнято, ну я думаю раз так то поїду на ФЗ зі своїм напарником, сідаємо і їдемо і тут по дорозі матовозка ITL ну ми за ними і на титул а там вони розгружають матовозки, по ітогу даний адмін бере просто нас ВБИВАЄ БЕЗ ПРИЧИНИ ПРОСТО ЩОБ КРАЙМ НАБИВ МАТОВОЗКИ! після чого нас вбивають і я опять пробую заспавнити танк і о чудо він до цього часу зайнятий, ми беремо їдемо на ФЗ беремо танки і повертаємось до них на титул (ДМ + ДБ Не є заборонене на титулі як мені сказав Адміністратор в тікеті, нижче прикрюплю скрін) після чого він бере просто вбиває мого напарника через команду і тепає його разом з танком на якусь гору, а мене в деморган за ДБ + ДМ ПІД ЧАС СУДНОЇ НОЧІ ЯКІЙ ДМ І ДБ ЯКЩО ТАНК НЕ НОСЕ УРОНА ЯКЩО НЕ ПОРУШУВАТИ ПРАВИЛА ІВЕНТУ, потім він бере і просто закриває тікет Ни привіт! Ни пока! Просто взяв і закрив, хмм чому б і ні вб'ю вояк щоб мої тіпи з італійки попи###ли матів а то їм мішають під час івенту в якому полягає суть в ДБ + ДМ. Вздумайте ще сказати що це збіг обставин, тут даже дурню зрозуміло що коли прилетить куратор мафії якій ти не даєш покрасти свої мати і тебе вб'є а після цього виїде 2 забитих матовозки з мафії набитими твоїми матами то це відкритий блат!
(внизу посилання на імгур з скрінами з тікета, всі тайм-коди в описі до відео) (Орієнтуйтесь на фрапсі на ігровий час, можу показати повний фрапс такох мій напарник теж завтра можливо зайльє свій фрапс) Прошу щоб данного Адміністратора зняли, друге покарання в цій ситуації вважаю не приємливим!

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://www.youtube.com/watch?v=7RrjhUIQvxw https://imgur.com/a/ePLUb3R
6. Дата видачі покарання: 27/04/2025

Останнє редагування:

Vladyslav Bakhtin

Вітаю.
Згідно правилам серверу а саме останній пункт адміністрація може відійти від регламенту та видати покарання на свій розсуд "Важливо Адміністрація може відійти від правил івенту та видати покарання на свій розсуд.")

Buffalo

Активний гравець
14 Жов 2024
2,415
Вітаю, шановний гравець.
Дякую за ваше звернення.

Після уважного розгляду наданих вами доказів, повідомляю наступне:

З даним адміністратором буде проведено серйозну бесіду, а також він отримає дисциплінарне покарання

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі