Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Контакт для швидкого зв'язку з Вами у разі необхідності (Telegram, Discord): hadesiskusitel
Суть скарги: Це не скарга, а звернення до адміністрації. Я знаходжусь на посаді Dep. Dir FIB вже понад 1.5 місяця. За цей період неодноразово піднімалась тема підвищення зп працівникам держ. організацій. Заробітні плати держ. працівникам надзвичайно малі. Заробіток у гетто та мафіях кілька разів перевищує дохід працівників державних організацій. Навіть на звичайних роботах (дальнобійники, офіс та сім'ї) гравці отримують значно більше, ніж співробітники держслужб. При цьому державні працівники мають набагато більше обов’язків і обмежень, зокрема: Дотримання графіку роботи (робота до 22:00), статуту, внутрішніх правил організації. Витрати на ремонт службового транспорту (при середній ЗП в 12-15к, тоді як ремонт може коштувати мінімум від 10 до 40к), закупівлю палива (5к при ЗП 12к), патронів (тому що 32 патрони "жеруть" 100 матеріалів, що дуже багато 32х6 пачок патронів х 20-40 працівників), енергетиків (4к мінімум і дають менше бафів ніж алко) покриваються з особистих коштів. Премії за ефективну роботу також доводиться виплачувати з власних ресурсів. У підсумку, чимало гравців фактично працюють у мінус, не маючи матеріальної мотивації залишатися в держструктурах.
В ЛСПД/БЦСД є ліцензії на зброю, що підвищує дохід, в ЕМС є мед. карти та великий потік гравців, в Армії є хоч малий, але дохід з ящиків та поставок. (Wizel news вибачте, не знаю як у вас там все працює, за вас не скажу).
Відсутність системи офіційного преміювання або справедливого рівня оплати праці негативно впливає на інтерес до державних фракцій і якість РП-процесу.
Пропонуємо розглянути можливість: Підвищення базової заробітної плати для держслужбовців на 25% мінімум; Впровадження преміальної системи за активні дії фракції з держ. бюджету (за наявності); інші варіанти матеріального забезпечення.
Я чудово розумію, що в держ. структури, а особливо такі, які "заточені" під РП люди йдуть заради контенту та РП,а не зп, проте саме ЗП додатково мотивує працювати в держ. структурах.
P.S. особисто від мене: пофіксіть або поверніть старий звіт складу та його оновлення в ДС FIB, трохи не зручно (від слова зовсім).