Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Skezz Yami блат своїх

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Denis Dragon

Отаман
19 Чер 2025
357
Нікнейм адміністратора
Skezz Yami
Ваш статичний ID
19686
Звʼязок з Вами
dinis8768
Детальний опис скарги/ситуації
2565:
Адміністратор Скєз який розглядав скарги на фріків які в фракції де він є куратором не видавав їм покарання, перший раз пояснюючи це тим що у гравців була ІС причина а саме загроза життю, хоча загрози не було, якщо він вважає що загрозоюжиттю був працівник який стояв за колоною зі зброєю, то він дуже помиляється тому що по рп цю людину міг бачити тільки я, томущо затриманий стояв спиною а люди які підїхали були з іншої сторони колонт.

Далі, в тій самій скарзі адміністратор видав тільки 1 покарання а саме MG інформація, все вроді добре але,
по перше- не було видано покарання всім людям які приїхали по мг інформації,
по друге- не було видано покарання людині яка надала мг інформацію
по третє- за те що 3 людини приїхало і без IC причини втулили 2 працівників які проводили проц дії, зо є порушенням 5.28ЗПП, адмін видає покарання 60 хв муту лише одному з чотирьох гравців.

Також я побачив що мг інформацію адмін обгрунтував тим що людина могла передати інфу в фракційну рацію, але тоді ми б по рп мали б це чути, як це він сидить в машині в метрі від мене і може передавати інформацію в фракційну рацію а я це не чую, якщо під фракційною рацією була на увазі рація діскорд то людина б мала відіграи рп що дістала рацію передала інформацію, а якщо він про рацію системну то ми б це чули, а такого не було, це видно на відкаті

2564:
переходимо до другої скарги, та сама ситуація 4 людини возять угонки тулять тих хто зупинить угонку, що являється вже рецедивом, тут уже немає мг інфи так як вони їхали буля угонки, але як тоді пояснить адміністратор те що він не видав покарання нікому за те що вони почали тулити перші, і там вже видно що ніхто зброю не доставав, ніякої загрози життю не було, що зробив данний адмін- просто не став нічого пояснювати і закрив скаргу без обгрунтування того що ніхто з цих людей не відлетів за 5.28ЗПП

тепер звернення до Skezz Yami - Я звісно розумію те що ти хочеш стояти за своїх горою покривати їх, це навіть похвально якщо ти стоїш за своїх, але коли ти в тупу не видаєш покарання фрікам які мене 2 рази втулили це вже, навіть не знаю як це назвати без мата. І те що ти в репорті не захтів слідкувати за своїми, і видавати їм покарання це тоже піздєц повний, мені треба було доказувати хв 20 в репорті, розписувти те що твої тіпи мене тулять без причини, а ти кажеш пиши скаргу і не хтів за ними уходити в спєк, а вони далі каталися тулили, я чесно не знаю як назвати твої дії, ну це на твоїй совісті покривати таких фріків
Посилання на докази
https://fex.net/uk/s/efdxmle
Яке покарання оскаржуєте
скарга крайм 2564-2565
-

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
1,225
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:
Скарги будуть перерозглянуті.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі