Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Нікнейм адміністратора: Sevastian Reverse
Особистий нікнейм / статичне ід: Ivan Mosk 2006
Суть скарги: Адміністратор некомпетентно розглянув скаргу, гравець обрізав докази де не видно як він спровокував у голосовий чат, тим самим обманув адміністрацію, та я поніс несправедливе покарання, прошу зняти покарання та видати блокування гравцю за обман адміністрації та провокації.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta5.com.ua/index.php?threads/268-dm-без-iс-причини.1524/#post-6611
Дата походження: 30.12.2024р.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. @HOUSTON прошу надати повний відеозапис протягом 12 годин

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
Яке відео? у мене записи на години з чимось. я виклав на ютуб ту частину яку сказав адмін, і видалив щоб можна було записувати далі відео.

Я спробую вiдновити даннi якi я видалив с корзини, подивлюсь на ютуб як це робиться. але я нiколи не вiдновлював видаленi даннi.

Сама суть проблеми в тому що гравцi в масках мишей на протязi декiлькох годин не давали спокiйно грити гравцям якi займались рибальським ремеслом. А саме: вимагали кошти на дозвiл ловлi риби, розстрiлювали колеса автомобiля, та вбивали iнших гравцiв.

Коли я був на березi я запитав чому вон це роблять. вони не вiдповiдали я запитвув декiлька разiв. Далi Я почав питати чому ви такi слабкi? перечислюючи що вони робили а вiдповiсти на питання не можуть. Звicно паралено я спiлкувався з друзями в дискордi. Але в чому тут провокацiя якщо я не прибiгав: до погроз, насильства, згадування когось з життя. Хоча перед тим як мене розстрiляли було чiтко чути. "Ты хто *********************************** рыба ***********************************я" То можна зауважити що вони навiть не чули що я в них питав.

Я хочу зауважити вiд себе, Я прийшов на цей сервер щоб насолоджуватись грою а не пiв дня переглядати вiдео тому що одразу нiхто не може покарати правопорушеня, далi заливати вiдео на YouTube, не просто написати скаргу та прiкрiпити вiдео а ще розписати все по формi. Це все час!

Типу ви можете подивитись що я кидаю скаргу не на рандомну людину тому що вона наприклад працiвник таксi i робить свою роботу. Я кинув скаргу з вiдео матерiалом, на грававцiв якi псують iгровий процес. Та прiкрепив саме той момент на якому наголосив адмiнicтратор з яким я спiлкувася в дискордi та бачив вiдеоматерiал по цiй ситуцii.

Ви можете подивитись що кидав скаргу на грвця яки використовував чiт-код/софт, та на гравцiв якi не давали нормально навiть вийти з стратовой зони...

Останнє редагування:

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
Я думаю, що ви ще маєте відреагувати на цей момент...

Вкладення

• image11234.png
    image11234.png
    71.8 Кб · Перегляди: 135

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Шановна адміністрація, гравець не скидує відео повної ситуації так як розуміє що там буде чутно його провокацію у мій бік, він досі продовжує обманювати адміністрацію та надає інформацію що порочить мене без жодних доказів, окрім його слів, прошу заблокувати гравця за обман адміністрації та відмінити несправедливе покарання, дякую за увагу.

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
Перший додаток до вчора. на 7 секунді гравець #4874 у масці миші починає провокувати. На 57 секунді видно як гравець #1506 прострілює колеса чужій машині. на 7 хвилині адмін #422 дав усне покарання, хоча вже була не перша скарга.

На другому додатку видно, як на 55 секунді гравець #1506 почав стріляти по колесах. на хвилині 1:38 гравець #2006 вбиває мироного гравця, якого до цього СПРОВОКУВАЛИ! Далі зізнаються у вчиненому. О 4:23 хвилин гравець #2006 убив без причини. Наприкінці видо буде чітко чутно оскроблення від гравців.

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
А в загалі до чого сьогодні? Вам сказали надати докази за 30.12
То до чого тут зовсім друга ситуація ???
І на відео видно як ви мене ображали (вийми щось з рота,тиж любеш запихати в рота,ви не навчилися розмовляти в дитинстві)
Тому як бачемо гравець не має доказів і провокує гравців.
З приводу 1:38 (Вбиває Мирного гравця) який відкрив вогонь та на відео видно момент де я відкрив вогонь, але я не один стріляв, а у вбивстві звинувачують саме мене + ви ніякого відношення до даного гравця немаєте.Тому як бачимо гравець звинувачує вже не в перше без чітких доказів.
З приводу 4:23 провокував та ображав на відео видно,і розмову починав не перший я. образи вище зазначив

Доказів гравець за 30.12 не надав.
І що таке перші,другі додатки до вчора ??? До чого це ? Це було 30.12? А на відео видно 31.12
Вам чітко і ясно написали

"Вітаю. @HOUSTON прошу надати повний відеозапис протягом 12 годин"
А ви почали їздити шукати,та провокувати на докази, до зовсім другої ситуації.

Останнє редагування:

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Моє прохання щодо відео залишається попереднім. Очікую.

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
1 - Сьогодні адмін сам сказав що б сьогоднішній інцидент я прикріпив до вчорашньої справи.
2 -Я радий, що ти підтвердив, що сьогодні грав ти з іншого акаунту. Значить сьогоднішній інцидент доказ того, що ти не засвоїв урок і будеш продовжувати порушувати правила далі з рiзних акаунтiв.
3 - Дай доказ провокації, хоча б опиши що я казав?
4- У відео видно, як ти порушував правила два дні поспіль. А на рахунок наклепу поки що знову питання до тебе, тому що доказів ти не можеш надати як саме я провокував. Ти намагаєшся звинуватити мене в тому, в чому сам винен і продовжуєш лише посилювати своє становище.
5 - Якщо не знаєш, що таке провокація, інтернет на допомогу. Приклад провокації з твого боку - "Коли я сьогодні під'їхав, ти почав стріляти по мені" На відео цей момент є!
6 - Я скріпив скрін адміна якому вчора показував відео за 30.12.2024
7 - Я не говорив образ, ні погроз... Менi було погано чути, Я не знаю чим ти в цей момент займаєшся, Можливо ти їси щось, наприклад "макарони з сарделькою" Я не стверджую а тiльки припускаю. Так що мені здається є сенс подивитися в інтернеті що таке образи. І знову ж таки з вашого боку образи були! Знову є на відео що сьогодні що вчора, І навіть у дискорді я отримав образливе висловлювання!!!
8 - Я хочу зрозуміти, чи потрібно пояснювати, що таке свідок. Отже, я маю повне право надати докази нападів і порушень навіть як свідок.

Вкладення

• FC2B4882-3C81-4DDC-9BB7-569E5587B7EC.png
    FC2B4882-3C81-4DDC-9BB7-569E5587B7EC.png
    482.1 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
  1. Питання, чому ви відаєте перевагу словам а не доказам? Якщо це все відео що в мене є. То це вважатиметься повним відеом. Тобто є докази на відео порушення та образи з нецензурною лексикою. Нерахуючи додаткових вiдео матерiалIв. За те немає жодного підтвердження про якісь вигадані провокації не рахуючи слів гравця який вже порушив не одне правило та продовжує порушувати, і намагається дуже недбало обвинувачувати гравця який надав докази на відміну від нього! Чому гравець досі не розписав як само я провокував та що саме я говорив??? Чому він не надав жодного доказу о крім слова «спровокував».
  2. У вас 3 вiдео. також ви можете запитати у адмiна який бачив перше вiдео.

3. Я майже всю нiч намагався вiдновити видалену корзину. за 3 години вiдновилось лише 7%.
  4. Тобто я маю довести що я щось там не робив зi слiв порушника? Без наданих доказiв самого порушника?
  5. Людина яка порушила грає далі i далi порушує а я повинен надавати докази моєї невинновностI витрачаючи час і вірити йому на слово?
  6. Якщо порушник не може надати жодних даказiв окрiм слiв, то моє вiдео важається єдиним та повним. Вiдео на якому зазанчено порушеня та образа.

Останнє редагування:

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Тому як бачимо гравець доказів не надав. пройшло більше 12
стосовно
  1. Людина яка порушила грає далі i далi порушує, а я повинен надавати докази моєї невинновностI витрачаючи час і вірити йому на слово? і яке вам діло що я порушив ? от яке вам до того діло???
  2. Якщо порушник не може надати жодних даказiв окрiм слiв, то моє вiдео важається єдиним та повним. Вiдео на якому зазанчено порушення та образа. ви цілеспрямовано подали жалобу на мене з метою мого покарання то дійсно я напервно маю давати докази так ??
Тому як гравець не дадав доказів і звинувачує мене далі,шукає і знову провокує та записує відкати перший до нас підходе і починає розмову на всіх записах видно а потім на форумі ниє бо його вбили хоча причина було і розмову почав саме він. З приводу discord я можу писати все що забажаю і відношення до гри ніякого немає,Алей тут не все так просто замість того щоб відповісти на взайм ненормативною лексикою він знову жалується.
тому прошу покарати дану особу за обман адміністрації.
ДЯКУЮ ЗА УВАГУ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ !!!!

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
Чому ти вирішив, що точку ставиш ти? Я думає вердикт виносить АДМІНІСТРАТОР, а не порушник.

Вже 2 адміністратора підтвердили твою провину усно та один письмово. Хочу почути думки 4 адміністратора.

Є 3 відео докази. на яких чітко видно: вбивство, образи, перешкода нормальній грі іншим гравцям, провокація в мій бік пострілами в мене і провокація в бік інших гравців, простріливши їм колеса машини. Так що єдиний хто намагається обнювати це ти.

Ключовий момент. Я на провокації не реагую і не збираюся відповідати на образи та ненормативну лексику так як ти менiзапропонував! Я вважаю, що в мене досить великий словниковий запас, щоб використати інші слова! плюс я навіть не реагую на слово "ниє/жалiється" так як це твоя суб'єктивна думка.

І хочу зауважити, 2 адмінестратора пiтвердили усно твою провину, 1 письмово. Я перекріпив скрін з ім'ям адмінестратора, який бачив перше відео і може описати що він бачив на відміну від тебе. Ти ж не можеш сказати, що я говорив і що я робив. Не кажучи вже про якийсь вагомый доказ а не просто "чесне слово".

Ivan Mosk

Козак
19 Гру 2024
46
Наголошую ще раз, данна особа доказів, не надала заключне рішення за адміністрацією

Houston Champ

Козак
16 Гру 2024
40
Я радий що ти самокретичний i називаєш себе особою.

Докази надані вище і описані кілька разів, будьласка будь уважніше.

Azazello

Син Самурая
Активний гравець
9 Жов 2024
2,298
Вітаю. Розглянувши Ваше звернення, маю наступне рішення:
Додаткових доказів не отримав, дії адміністратора правомірні.
Будь-яке порушення, навіть якщо це порушення у відповідь на порушення, все рівно вважається порушенням правил серверу.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі