- 20 Сер 2025
- 1
- Sergey Pravo
- Max_Baze #23913
- Макс k8353 (ДС)
- Доброго дня. Не люблю так діяти, та взагалі подавати будь які скарги... Але нажаль був учасником ситуації в якій був жертвою DM-у з дальньої відстані. Після чого запросив Адміна, який я гадав зможе допомогти. Відносно ситуації - ДМ не є РП ситуацією, тоді чому я повинен витрачати кошти які я заробив згідно РП, на механіка? Можливо я не правий, що створив лишню кількість тікетів, щодо одного запитання. І я це признаю. Але в чому проблема просто допомогти? Я не прошу щось мені компенсувати, та навіть садити гравця в деморган, оскільки розумію що всі ми люди, та без відкату який я фізично не встиг записати, шукати його по логах - займає реально багато часу. І я не хочу щоб адміністратор був покараний... Просто хочу щоб люди звертали увагу на такі проблеми, та реагували відповідно. Дякую на перед - за відповідну реакцію старшої адміністрації, оскільки я розумію, що подібні ситуації можуть виникнути не тільки у мене. І розумію адміністрацію - котра притримується певних встановлених правил. Але NRP DM = NRP втручання адміністрації, та як я написав раніше відповідна допомога гравцям (як на мою думку), котрі не можуть впливати на порушників правил серверу... Дякую за увагу!
- https://ibb.co/album/qFzNLw
- Мого покарання - немає, просто дуже не приємна ситуація.