Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Відмовлено RP Бiографiя | Ethan Bersov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vanxzzs

Козак
18 Гру 2025
18

Ітан Берсов | Біографія |

Ім'я та прізвище

Повне ім'я: Итан Берсов
Дата народження
Вік (25):

Стать

Чоловік

Фото

1773841805663.jpeg

Національні

Американець

Сімейний статус

25 років

Рівень освіти

Harvard University

Зовнішні

Ітан Берсов вул. Його зріст — приблизно 185 см, вага — 88 кг. які символізують різні етапи його життя: від дитинства до періоду дорослої самостійності. біок та пригод на вулиці. стриманий, але в ньому завжди видно елементи міського стилю: джинси, футболки, куртки з кап

Дитинство

Етан Берсов народився в промисловому районі великого міста. яскравих моментів.

Попри складне оточення, Ітан мав друзів серед однолітків і часто проводив час на вулиці, граючи у футбол та займаючись спортом. сильний характером

Юність

Я виріс у гетто, де кожна вулиця знала мої кроки, а тіні будинків ховали більше таємниць, ніж сонячного світла. те, що хоче, і робити те, чого

Я був молодим, але вже тоді моя присутність змушувала людей озиратися. Коли я прийшов на вулицю, хлопці на велосипеді затихали, а старші повернули голови, ніби перевіряючи, чи варто сьогодні мати справу зі мною. Я навчався жорсткості рано

Кожен мій крок був стратегічним. що люди бояться не того, що я зроблю, а того, що можу зробити без перемоги.

Моя юність була як півм'я: швидка, яскрава і руйнівна. швидко.

Сьогодні я знаю: безпека не приходить лише з кулаками. поглядом, з тим, хто готовий діяти, коли інші лише говорять.

Доросле життя

Коли я дорослішав, гето залишило свій слід на мені, але я став трохи спокійнішим. знав: сила — не завжди у швидких кулаках або страху, який ти вселяєш іншого. Вулиці навчалися мене виживати, але життя навчило мене вибирати, де воювати, а де зберігати спокійно.

Моя репутація залишилася за мною, але я вже не бігав за легендою — я її ніс у собі. Люди досі озиралися, коли я проходив, але тепер у їхніх поглядах була повага, а не лише страх.

Я залишився небезпечним, але контрольованим. якщо треба, але одного часу я тримав себе в руках.

Сучасний етап

Сьогодні я стою на порозі нового життя. свою силу, але тепер я хочу більшого — я хочу стати доброю людиною. і кожен крок залишив на мені шрами, але саме вони мені нагадують, що змінюють можливості.

Я хочу навчитися використовувати свою силу не для того, щоб лякати чи керувати, а щоб допомогти тим, хто росте там, де я колись рис. і стало прикладом того, що навіть людина з темного гетто може звернути інший шлях.

Я не забуваю минуле — воно частина мене, і воно зробило мене тим, ким я є. щоб моє майбутнє будувалося на доброті, на справедливості і на підтримці інших. готовий боротися не за репутацію.

І хоча це не просто, я відчуваю: якщо я можу змінитися, то можу змінити й тих, хто йде за мною, і навіть ті вулиці, які колись знають.

Мрії та цілі

Головна мета це мої амбіції включають розвиток фізичних та психічних навичок та самоконтроль.

Висновки

Я буду змінюватися. Бо дитинство в складному районі, небезпечне оточення, перші помилки та випробування у дорослому

Я не герой і не приклад бездоганності, але моя історія доводить, що людина може змінитися навіть після того періоду. витривалість, рішучість і самоповага — це ті якості, які сьогодні формують Етан Берсов.

Наявність татуювань на тілі дозволяється для співробітників державних силових структур, за винятком обличчя. Для співробітників державних силових структур – 1х3 під час роботи, 1х2 у неробочий час. Для інших гравців – 1х2. (при 50% бронижелету мінімум)

Вкладення

• 1773841863753.jpeg
    1773841863753.jpeg
    1 Mб · Перегляди: 18

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Вітаю, Ваша біографія на розгляді.

Akio Meyer

Злий як собака
Адміністратор
15 Жов 2025
1,584
Шановний гравець,
Згідно з пунктом правил 1.1. Біографія має сягати обсягу не менше 4500 символів (без пропусків), а ваша біографія налічує 2669 символів.
Згідно з пунктом правил 1.5. Біографія повинна детально відображати характер персонажа та його поведінкові особливості.
Згідно з пунктом правил 1.5.2. У біографії персонажа мають бути не лише досягнення, а й невдачі, труднощі та помилки, що вплинули на його характер і розвиток.
Згідно з пунктом правил 1.13. У назві біографії повинен бути псевдонім персонажу, написаний англійською мовою без підкреслення.
Згідно з пунктом правил 1.16. Дозволено писати біографію, лише від третього лиця.
Згідно з пунктом правил 1.17. Біографія має бути написаною, лише українською мовою.
Згідно з пунктом правил 1.18. Біографія має бути читабельною.

Виходячи з усього, що описано вище вам ВІДМОВЛЕНО.
Згідно з правилами ви можете подати наступну біографію через 24 години.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі