- 6 Сер 2025
- 1
Ім'я та прізвище: Владислав "Vlad" Sich
Національність: Українець
Раса: Європеоїдна
Місце народження: Київ, Україна
Зріст: 185 см
Колір очей: Зелені
Дата народження: 22 листопада 1995 року
Дитинство Влада пройшло в атмосфері цікавості до всього, що пов'язано з технікою, військовими операціями та стратегічними іграми. Пам'ятає момент, коли, у 10 років, він випадково потрапив до підвалу свого дідуся, де той зберігав старі військові книги та моделі бойової техніки. Влад провів там години, вивчаючи карту світу з позначками військових конфліктів. Відтоді йому спала на думку ідея: "Я повинен стати таким, як ті герої з книжок".
Інші діти проводили час за звичайними іграми на вулиці, а Влад малював карти, планував стратегічні атаки, намагався скласти свій власний план "захоплення світу". Його захоплення настільки захопило, що навіть в школі він завжди обирав ролі стратегів, а не воїнів, і навіть в шкільних вікторинах проявляв незвичайні знання у військовій тематиці.
Зі своїм батьком Влад часто їздив на полігони або на бази, де йому дозволяли спостерігати за військовими навчаннями. Він пам'ятає, як вперше побачив вертоліт, що злетів перед ним — це стало моментом, який перевернув його погляд на світ: "Світ не такий великий, як здається. Все можна підкорити, якщо ти знаєш, як".
Саме під час навчання Влад пережив першу велику поразку: на одному з тактичних змагань його команда програла, і хоча він не був єдиним винуватцем, він відчув на собі всю тяжкість поразки. Цей момент став переломним для нього. Він зрозумів, що не можна здаватися навіть у найскладніших ситуаціях, і що поразка — це не кінець, а урок, який потрібно засвоїти. Йому тоді стало зрозуміло, що кожен бій — це не тільки фізична боротьба, а й психологічна.
Також він почав усвідомлювати, що його внутрішня боротьба не обмежується лише армійським життям. Влада постійно мучила думка: "Хто я є насправді, якщо все, що я роблю, — це виконання наказів?" Під час одного з військових тренувань, після влучного коментаря наставника, що військові лідери мають думати, а не просто слідувати інструкціям, він почав формувати свої власні погляди на життя та кар'єру.
Однак одне з найважливіших випробувань сталося після тяжкого поранення в бою. Влад втратив багато крові і майже втратив свідомість, але цей момент став катарсисом для нього. Він відчув, як важлива кожна хвилина життя, і як багато потрібно зробити, щоб забезпечити майбутнє тим, хто залишився. Це було не тільки фізичне випробування, а й глибоке душевне переживання.
Цей досвід, хоча і був жахливим, залишив глибокий відбиток в його серці: "Люди, які переживають такі моменти, можуть більше не стати тими, ким вони були. Я не хочу зламатися". Після звільнення і повернення додому, Влад відчув, що його місце в армії вже не є таким важливим, як раніше, хоча він і не відмовлявся від служби, поки це було необхідно.
Основною метою стало створення ком'юніті для ветеранів. Влад розуміє, як важливо допомагати тим, хто пережив подібні труднощі, та показувати, що життя не закінчується на війні. Він не тільки прагне змінити своє життя, але й прагне допомогти іншим знайти своє місце в новому світі.
Зараз Влад працює над кількома проектами для ветеранів, щоб створити соціальну підтримку і середовище, яке допоможе адаптуватися до цивільного життя. Його мрія — створити такі можливості для всіх, хто пройшов через війну, щоб вони могли жити не тільки фізично, але й душевно здоровими.
Національність: Українець
Раса: Європеоїдна
Місце народження: Київ, Україна
Зріст: 185 см
Колір очей: Зелені
Дата народження: 22 листопада 1995 року
Дитинство
Влад народився в Києві в сім'ї, де традиції служби у війську були глибоко укорінені. Його батько, Олександр, був військовим офіцером, а мати, Наталія, — лікарем. Спокій матері і дисципліна батька створили незвичний баланс у його вихованні.Дитинство Влада пройшло в атмосфері цікавості до всього, що пов'язано з технікою, військовими операціями та стратегічними іграми. Пам'ятає момент, коли, у 10 років, він випадково потрапив до підвалу свого дідуся, де той зберігав старі військові книги та моделі бойової техніки. Влад провів там години, вивчаючи карту світу з позначками військових конфліктів. Відтоді йому спала на думку ідея: "Я повинен стати таким, як ті герої з книжок".
Інші діти проводили час за звичайними іграми на вулиці, а Влад малював карти, планував стратегічні атаки, намагався скласти свій власний план "захоплення світу". Його захоплення настільки захопило, що навіть в школі він завжди обирав ролі стратегів, а не воїнів, і навіть в шкільних вікторинах проявляв незвичайні знання у військовій тематиці.
Зі своїм батьком Влад часто їздив на полігони або на бази, де йому дозволяли спостерігати за військовими навчаннями. Він пам'ятає, як вперше побачив вертоліт, що злетів перед ним — це стало моментом, який перевернув його погляд на світ: "Світ не такий великий, як здається. Все можна підкорити, якщо ти знаєш, як".
Юність
В 18 років, після закінчення школи, Влад вирішує вступити до військового училища. Хоча його батьки завжди хотіли, щоб він сам зробив вибір, Олександр вірив, що це був природний шлях для сина. Мати, хоча і переживала за нього, підтримала його прагнення. Юність Влада була вже не такою безтурботною, як у дитинстві. Тут він стикається з новими викликами: підготовка в училищі, сувора дисципліна, конкуренція серед однолітків.Саме під час навчання Влад пережив першу велику поразку: на одному з тактичних змагань його команда програла, і хоча він не був єдиним винуватцем, він відчув на собі всю тяжкість поразки. Цей момент став переломним для нього. Він зрозумів, що не можна здаватися навіть у найскладніших ситуаціях, і що поразка — це не кінець, а урок, який потрібно засвоїти. Йому тоді стало зрозуміло, що кожен бій — це не тільки фізична боротьба, а й психологічна.
Також він почав усвідомлювати, що його внутрішня боротьба не обмежується лише армійським життям. Влада постійно мучила думка: "Хто я є насправді, якщо все, що я роблю, — це виконання наказів?" Під час одного з військових тренувань, після влучного коментаря наставника, що військові лідери мають думати, а не просто слідувати інструкціям, він почав формувати свої власні погляди на життя та кар'єру.
Доросле життя та служба в армії
З 19 років Влад служить в елітному підрозділі розвідки. Це був час, коли він відчув, що його власний потенціал почав реалізовуватися повною мірою. Його природний талант до стратегії та швидкої адаптації в складних ситуаціях став його основною перевагою. Спочатку у нього були сумніви щодо того, чи зможе він витримати стреси військової служби, але перша операція, в якій йому вдалося безпечно вивести свою групу з-під обстрілу, змінила його думки. Він зрозумів, що здатен бути лідером не тільки на полігоні, але й у реальних умовах.Однак одне з найважливіших випробувань сталося після тяжкого поранення в бою. Влад втратив багато крові і майже втратив свідомість, але цей момент став катарсисом для нього. Він відчув, як важлива кожна хвилина життя, і як багато потрібно зробити, щоб забезпечити майбутнє тим, хто залишився. Це було не тільки фізичне випробування, а й глибоке душевне переживання.
Героїчний вчинок та полон
У 24 роки Влад потрапив у полон під час важкої операції. Коли ворог захопив позиції, він віддав наказ своїм побратимам евакуювати поранених, але сам потрапив до ворожих рук. Полон став одним з найскладніших етапів його життя. Він пережив психологічні та фізичні тортури, але залишався сильним. Це була не просто боротьба за виживання, а за моральну цілісність. Один момент, коли ворог намагався зламати його психологічно, Влад згадав слова свого батька: "Не можна дозволяти нікому визначати, хто ти є насправді". Ці слова стали його путівником, коли інші здавались.Цей досвід, хоча і був жахливим, залишив глибокий відбиток в його серці: "Люди, які переживають такі моменти, можуть більше не стати тими, ким вони були. Я не хочу зламатися". Після звільнення і повернення додому, Влад відчув, що його місце в армії вже не є таким важливим, як раніше, хоча він і не відмовлявся від служби, поки це було необхідно.
Наші дні та новий шлях
З 26 років, після демобілізації, Влад почав свою нову діяльність. Адаптація до цивільного життя була важкою. Травми, як фізичні, так і психологічні, стали серйозними бар'єрами. Але Влад не дозволив собі опустити руки. Він почав працювати з психологами, відновлювати своє здоров'я, активно займатися спортом. Сьогодні його фізична форма — це не тільки відновлення після поранень, але й бажання показати себе на найвищому рівні.Основною метою стало створення ком'юніті для ветеранів. Влад розуміє, як важливо допомагати тим, хто пережив подібні труднощі, та показувати, що життя не закінчується на війні. Він не тільки прагне змінити своє життя, але й прагне допомогти іншим знайти своє місце в новому світі.
Зараз Влад працює над кількома проектами для ветеранів, щоб створити соціальну підтримку і середовище, яке допоможе адаптуватися до цивільного життя. Його мрія — створити такі можливості для всіх, хто пройшов через війну, щоб вони могли жити не тільки фізично, але й душевно здоровими.