- 30 Тра 2025
- 13
| Прізвище, ім’я, по батькові | Ethan R. Cage |
| Дата народження | 17 листопада 1996 року |
| Місце народження | Штат Нью-Джерсі, США |
| Громадянство | США |
| Поточне місце служби | Лос-Сантос, адміністративний резерв |
| Дата останнього переведення | 2 червня 2025 року |
Автобіографія
Ethan R. Cage
Ethan R. Cage
Я, Ethan R. Cage, народився 17 листопада 1996 року в штаті Нью-Джерсі, США. Моя родина — звичайні американці середнього класу, які виховали мене з почуттям відповідальності, честі та прагненням до самовдосконалення.
У 2018 році я розпочав службу у Збройних силах США як військовий медик. Саме там я отримав перші практичні навички у наданні екстреної медичної допомоги в умовах підвищеного ризику, а також опанував володіння зброєю середнього калібру та тактичну підготовку. Служба загартувала мене, навчила дисципліні і швидкому прийняттю рішень у стресових ситуаціях.
Паралельно з військовою службою я навчався у медичному коледжі штату Нью-Джерсі за спеціальністю «екстрена медицина» (2018–2024). Після завершення навчання у 2018 році я продовжив працювати парамедиком служби екстреної допомоги Нью-Джерсі, виконуючи виїзди на аварії, пожежі та інші надзвичайні події. Цей період суттєво покращив мої професійні навички та сформував здатність оперативно реагувати на складні ситуації.
У червні 2025 року я прийняв рішення переїхати до Лос-Сантоса і був переведений до місцевої лікарні, де працював у відділенні екстреної допомоги. Робота в мегаполісі мала свої особливості, проте мені вдалося швидко адаптуватися і здобути цінний досвід міської медицини.
Згодом усвідомив, що хочу діяти більш системно і впливати на безпеку суспільства у ширшому контексті, а не лише реагувати на наслідки надзвичайних ситуацій. Тому прийняв рішення змінити професійний напрямок і приєднатися до державної служби, яка відповідає за забезпечення національної безпеки.
Свою діяльність завжди будую на принципах відповідальності, дисципліни та відданості справі. Моя мета — постійно розвиватися і робити внесок у захист інтересів держави та суспільства.
Військова служба |
|
Медичні навички |
|
Професійний досвід |
|
Особисті навички |
|
| Особисті якості | Амбіційність, дисциплінованість, відповідальність, прагнення до служіння та особистого розвитку. |
| Оцінка керівництва | «Ітан Кейдж зарекомендував себе як відповідальний та дисциплінований працівник із високим професійним потенціалом. Військова служба дала йому цінний досвід, який він успішно застосовує у цивільній сфері. Переїзд до Лос-Сантоса та зміна кар’єрного напрямку підтверджують його прагнення до розвитку і служіння країні.» — Начальник відділу кадрів, Лос-Сантос |
“Відданість справі — ключ до справжньої сили.” — Ethan R. Cage
Останнє редагування: