Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено RP-Біографія | Ethan Cage

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

n1ghtcat

Козак
30 Тра 2025
13
Службове досьє — Ethan R. Cage

Фото Ітана Кейджа[2025 рік]

Особистий підпис
Прізвище, ім’я, по батьковіEthan R. Cage
Дата народження17 листопада 1996 року
Місце народженняШтат Нью-Джерсі, США
ГромадянствоСША
Поточне місце службиЛос-Сантос, адміністративний резерв
Дата останнього переведення2 червня 2025 року

Автобіографія
Ethan R. Cage

Я, Ethan R. Cage, народився 17 листопада 1996 року в штаті Нью-Джерсі, США. Моя родина — звичайні американці середнього класу, які виховали мене з почуттям відповідальності, честі та прагненням до самовдосконалення.

У 2018 році я розпочав службу у Збройних силах США як військовий медик. Саме там я отримав перші практичні навички у наданні екстреної медичної допомоги в умовах підвищеного ризику, а також опанував володіння зброєю середнього калібру та тактичну підготовку. Служба загартувала мене, навчила дисципліні і швидкому прийняттю рішень у стресових ситуаціях.

Паралельно з військовою службою я навчався у медичному коледжі штату Нью-Джерсі за спеціальністю «екстрена медицина» (2018–2024). Після завершення навчання у 2018 році я продовжив працювати парамедиком служби екстреної допомоги Нью-Джерсі, виконуючи виїзди на аварії, пожежі та інші надзвичайні події. Цей період суттєво покращив мої професійні навички та сформував здатність оперативно реагувати на складні ситуації.

У червні 2025 року я прийняв рішення переїхати до Лос-Сантоса і був переведений до місцевої лікарні, де працював у відділенні екстреної допомоги. Робота в мегаполісі мала свої особливості, проте мені вдалося швидко адаптуватися і здобути цінний досвід міської медицини.

Згодом усвідомив, що хочу діяти більш системно і впливати на безпеку суспільства у ширшому контексті, а не лише реагувати на наслідки надзвичайних ситуацій. Тому прийняв рішення змінити професійний напрямок і приєднатися до державної служби, яка відповідає за забезпечення національної безпеки.

Свою діяльність завжди будую на принципах відповідальності, дисципліни та відданості справі. Моя мета — постійно розвиватися і робити внесок у захист інтересів держави та суспільства.

Військова служба
  • 2018–2024 — військовий медик Збройних сил США.
  • Навички екстреної медичної допомоги в умовах бойових дій.
  • Володіння зброєю середнього калібру, тактична підготовка.
  • Висока стресостійкість і швидке прийняття рішень.
Медичні навички
  • Професійна екстрена медична допомога — понад 7 років практичного досвіду.
  • Надання першої допомоги на місці надзвичайних ситуацій.
  • Робота з сучасним медичним обладнанням.
  • Володіння методиками швидкої евакуації та стабілізації постраждалих.
Професійний досвід
  • Парамедик служби екстреної допомоги штату Нью-Джерсі (2018–2025).
  • Робота у відділенні екстреної допомоги лікарні Лос-Сантоса (з 2025).
  • Підготовка та служба у державній службі безпеки.
Особисті навички
  • Висока відповідальність і дисципліна.
  • Здатність швидко адаптуватися до нових умов.
  • Амбіційність та прагнення до постійного розвитку.
  • Відданість справі та командній роботі.
Особисті якості
Амбіційність, дисциплінованість, відповідальність, прагнення до служіння та особистого розвитку.
Оцінка керівництва«Ітан Кейдж зарекомендував себе як відповідальний та дисциплінований працівник із високим професійним потенціалом. Військова служба дала йому цінний досвід, який він успішно застосовує у цивільній сфері. Переїзд до Лос-Сантоса та зміна кар’єрного напрямку підтверджують його прагнення до розвитку і служіння країні.»
— Начальник відділу кадрів, Лос-Сантос
“Відданість справі — ключ до справжньої сили.” — Ethan R. Cage

Останнє редагування:

n1ghtcat

Козак
30 Тра 2025
13
Ця історія — не про героїв і не про тріумфи.
Вона про вибір. Про ті моменти, коли світ стискається до вузького коридору, і кожен крок — на вагу життя.

Я — Ethan R. Cage. Мій шлях не був легким, і я не шукав легких шляхів.
Те, що ви прочитаєте далі, — це не просто факти з життя. Це частина мене. Частина того, ким я став.

Моя історія — про дисципліну, відповідальність і тиху боротьбу з хаосом.

Про тих, хто стоїть у тіні, коли світ дивиться на світло.

Якщо ви готові зазирнути за куліси, ласкаво просимо.

І. Родина та дитинство

Я з'явився на світ 17 листопада 1996 року в Нью-Джерсі — штаті, де дощ любить більше себе, ніж людей. Мати — вчителька початкових класів. Стримана, мовчазна. Я не пам’ятаю її обіймів — не тому що їх не було, а тому що вона вважала турботу чимось, що проявляється діями, а не теплими словами. Її улюблена фраза: “Ти впорався? Добре. Іди далі.”

Батько… батько був іншим. Колишній військовий. Він не вчив мене грати в бейсбол чи збирати літачки — він вчив, як тримати ніж, як спати на холодній підлозі, і як виграти, не підвищуючи голос. Він не питав, як я себе почуваю. Він читав це по погляду. У нього був цей погляд — прямий, як куля. Мені знадобилось роки, щоб навчитись тримати такий самий.

Коли я був дитиною, ми жили скромно. В двоповерховому будинку зі скрипучими сходами, де тепло було рідше, ніж мовчання за вечерею. Я не потребував багато. Дитинство минуло швидко — без травм, але й без свят. Воно було, як і я — функціональне.

У школі я був тим, хто сидить ближче до вікна. Не тому що мріяв — просто там менше людей.

II. Освіта та перші кроки

Я закінчив середню школу в 2014-му. Непогано, але без феєрверків. Я ніколи не гнався за медалями. Для мене головне — зрозуміти, як працюють речі. Люди — складні механізми, і саме це мене й зачепило. Медицина здавалася чимось, що дає тобі змогу "полагодити" людину. А ще вона не вимагає багато слів — переважно дії. Це мені підходило.

Вступив до медичного коледжу штату Нью-Джерсі. Навчання було не важким, а системним. Я тримався осторонь від більшості груп. Моїм найкращим другом став анатомічний манекен. Він не перебивав і не ставив дурних запитань.

Паралельно з навчанням почав стажуватись як парамедик. Вперше, коли побачив людину з пробитими легенями після ДТП — не зомлів. Просто мовчки зробив те, чому вчили. Мене похвалили — коротко, без посмішок. Це була перша похвала, яка щось важила.

Цей етап був спокійним, наскільки це можливо в медицині. Нічні зміни, запах крові, виклики о третій ночі — це сформувало звичку бути готовим завжди. Спати навчився уривками. Реагувати — без емоцій. Довіряти — рідко.

Не можу сказати, що я тоді чітко знав, куди йду. Я просто ішов — туди, де потрібен був холодний розум і стійкі руки.

III. Військова служба

Я підписав контракт зі Збройними Силами США у 2018 році. Не через патріотизм, не через романтику армії — просто тому, що навчився лікувати, а тепер хотів дізнатися, як виживають там, де найважче. Батько схвально кивнув. Для нього це означало "зробив правильний вибір".

Став бойовим медиком у підрозділі швидкого реагування. Нас відправляли туди, де карта змінюється швидше, ніж прогнози погоди. Ночі без сну, броня, важкий рюкзак, і звук гелікоптера, який іноді забирає, а іноді — вже ні.

Я не рахував поранених. Не через байдужість — просто ти не маєш часу рахувати, коли з обох боків кричать. Перший раз, коли на мені помер солдат — був тихий. Він дивився прямо в очі. Я намагався щось сказати, але слова застрягли в горлі. З того часу я не говорю зайвого.

Мене неодноразово направляли на евакуації цивільних. Жінки, діти, бруд, кров, страх. Інколи ти не пам’ятаєш облич, тільки крик — він липне до пам’яті сильніше за будь-яке ім’я.

До 2022-го я вже мав звання сержанта та досвід, якого ніхто не просить. Мене почали залучати до конвоювання високопосадовців. Інші підрозділи — інші завдання. Менше бруду, більше тиші, але в повітрі — постійна напруга. Неначе за твоїм плечем дихає чийсь намір. Там я навчився тримати зброю, як частину руки, а ситуацію — як шахову дошку.

У 2024-му вийшов у резерв. Не тому, що втомився — просто почав помічати, як тиша після вибуху стала для мене нормою. А це — тривожний сигнал. Час змінити фронт.

IV. Парамедична практика в Нью-Джерсі

Повернувшись у Нью-Джерсі, я не влаштовував гучних зустрічей із друзями. Їх і не залишилося. Хтось зник, хтось — став іншим. Я просто знову взявся за роботу — цього разу як цивільний парамедик.

На перший погляд, це мало бути легше. Менше шуму, більше правил. Але правда в тому, що біль не змінюється залежно від форми одягу. Кров має той самий запах. Людський страх — ті самі очі.

Я працював у швидкій допомозі, виїжджав на виклики від передозувань до автомобільних катастроф. Деякі колеги жартували, мовляв, я "непрошибаємий" — не здригаюсь, не лаюсь, не панікую. Я усміхався. Стримано. Вони не знали, що я вже бачив гірше.

Цивільна медицина виявилася ще більшою війною — тільки невидимою. Тут ворог — час, байдужість, брак фінансування. Ти приїжджаєш на місце, де дитина втратила матір через затримку диспетчера, і нічого не можеш змінити. Тільки втримати себе. Тільки виконати процедуру. Тільки подивитись у вікно, коли не вистачає слів.

У цей період я почав розуміти, що звичайне життя — це не завжди спокій. Іноді воно ранить сильніше за кулю. Але я тримався. Бо вмів. Бо був потрібен.

Це був міст між тим, ким я був на війні, і тим, ким я ще не став. Я просто чекав моменту — і він прийшов у 2025-му.

V. Переїзд до Лос-Сантоса та зміна шляху

2025-й. Я дивився на карту США, мовчки тримаючи в руці старий жетон. Не через сентиментальність — просто так легше обирати напрямок. Нью-Джерсі тиснув на легені, хоча там було повітря. Лос-Сантос — інший темп, інші тіні. Вирішив — пора.

Переїзд був майже беззвучний. Без проводів, без слів — тільки нова адреса у свідомості. Я оформив переведення до міської лікарні Лос-Сантоса, відділення екстреної допомоги. Колеги привітні, ритм швидкий, місто пульсує 24/7. Тут не треба багато говорити — треба діяти. Саме моє.

Я прижився швидко. Вміння тримати себе в руках — універсальна валюта, особливо в місті, де життя обривається так само швидко, як вмикається сирена. Я рятував людей, мовчки збирав їх уламки, і щоночі йшов додому з порожнім поглядом у дзеркало.

Але… щось було не так.

Медицина — це завжди реакція. Ти приходиш, коли вже сталося. А я хотів бути там, де ще можна щось змінити до того, як проллється кров. Дивно звучить, правда? Але це був внутрішній поклик.

Саме тому я залишив лікарню. Без скандалів, без зайвих пояснень. Просто одного ранку написав заяву і зник з графіка. Невдовзі після цього почав службу в одній з державних структур, що займається безпекою. Не через зарплату. Через потребу.

Потребу бути там, де точка кипіння — не кінець, а початок. Там, де моя тиша цінується. Де мій досвід — перевага. І де, можливо, я знайду себе.

VI. Новий етап — служба у державних структурах

Я не був «новачком». Коли тебе беруть на співбесіду й мовчать після фрази «бойовий досвід + медицина», ти вже все розумієш. Я не питав, яка саме буде посада. Мене не цікавила назва підрозділу. Головне — результат. І тиша довкола нього.

Мене офіційно включили до штату у 2025 році. Спочатку — підготовка. Не фізична — це дрібниці. Психологія, протоколи, дозвіл на певні типи завдань. Контроль зброї, спостереження, охорона. І, звісно, конфіденційність.

Знову став "тим, кого не видно", але тепер — з іншим завданням.
Замість бинтів — зброя. Замість уколу — охоплення периметра.

Цей світ працює без гучних слів. У кабінетах без вікон. В автомобілях із тонуванням. Ми — ті, хто першим зустрічає небезпеку, але останнім потрапляє в заголовки. І мене це влаштовує.

Я охороняв людей. Стояв на крок попереду. Вивчав психологію натовпу. Навчався читати обличчя. Іноді здавалося, що це вже не я — а система, яка дихає через мене. Але ні. Це — мій вибір.

Це — не про славу. І не про гроші. Це — про контроль. Про здатність діяти. Про шанс зупинити зло до того, як хтось знову втратить когось.

Я не рятую людей так, як раніше. Тепер я не дозволяю їм потрапити туди, звідки довелося б рятувати.

VII. Особисті риси та мотивація

Кажуть, що з роками люди стають м’якшими. Я — навпаки.
Не через жорстокість. А через точність. Через усвідомлення, що кожне рішення — як хірургічний розріз: або рятує, або вбиває.

Мене часто вважають холодним. І це правда. Я не демонструю емоцій, тому що навчився їх тримати всередині. Колись це був захист. Тепер — інструмент. У цьому світі треба бачити чітко, не спотворено сльозами чи гнівом.

Я дисциплінований. Принциповий. Якщо я обіцяв — значить, виконаю.
Якщо я мовчу — значить, слухаю.
А якщо дивлюсь прямо в очі — це не виклик. Це — попередження.

Що мотивує мене?
Ні, не патріотизм у фільмовому сенсі. І не жага до адреналіну.
Мене мотивує те, що я вмію робити складний вибір. І беру відповідальність за наслідки. Коли інші панікують — я рахую. Коли інші кричать — я оцінюю. Я був створений не для тріумфів. А для моментів, коли потрібна тиша й рішучість.

Мій шлях — це не пошук себе. Це спроба залишити цей світ хоч трохи цілішим, ніж я його застав. Без зайвого шуму. Без вдячності.

Просто зробити свою справу — й піти далі.

VIII. Погляд у майбутнє

Майбутнє — це не ціль. Це маршрут без карти.
Я не знаю, де зупинюся. Але знаю — не зійду з дороги.

Я не будую планів на 10 років уперед. Бо вчора я витягував людину з перевернутої машини. А сьогодні охороняю людину, на яку чекає постріл, якщо я моргну не вчасно.

Що буде далі?
Напевно — більше тиші. Більше відповідальності. Менше людей, яким зможу довіряти. І ще менше тих, кому це потрібно буде.

Я хочу вдосконалюватися. Хочу вчитися. Можливо, керувати.
Але не заради влади. А щоб зменшити кількість помилок у ланцюзі, що починається з наказу і закінчується чорною стрічкою.

Я не шукаю спокою. Я — частина процесу, який ніколи не зупиняється.

Майбутнє?
Хай приходить. Я вже стою на варті.

Останнє редагування:

Arthur Shelby

Отаман
15 Гру 2024
209
Вітаю, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт: ПОВЕРНУТО НА ДОПРАЦЮВАННЯ ❌
⏳ Час на виправлення: 24 години

⚠️ Що потребує корекції:​

🔴 Наявність “служби в державних структурах з ознаками спецоперацій”

Пункт 1.5.1 забороняє гру ролей пов’язаних з:
  • спецслужбами;
  • таємними операціями;
  • охороною високопосадовців на державному рівні;
  • маскуванням під “агента тіні”.

⚠️ У тексті йдеться про:
  • охорону VIP-персон;
  • спецпідготовку;
  • доступ до зброї та закритих операцій;
  • участь у "неафішованих підрозділах".
🔧 Рішення — залишити службу у сфері безпеки/охорони/аналітики/екстреного реагування без згадок про:
  • “конфіденційність”;
  • “спецдозвіл”;
  • “державні структури без назв”.

👉 Заміни це на формулювання, наприклад:
“...перевівся до муніципальної служби з кризового реагування/цивільної безпеки. Його завданням стало — бути першим там, де ще можна щось змінити.”

n1ghtcat

Козак
30 Тра 2025
13
Вітаю, переглянувши вашу біографію, виношу вердикт: ПОВЕРНУТО НА ДОПРАЦЮВАННЯ ❌
⏳ Час на виправлення: 24 години

⚠️ Що потребує корекції:​

🔴 Наявність “служби в державних структурах з ознаками спецоперацій”

• спецслужбами;
  • таємними операціями;
  • охороною високопосадовців на державному рівні;
  • маскуванням під “агента тіні”.

⚠️ У тексті йдеться про:
  • охорону VIP-персон;
  • спецпідготовку;
  • доступ до зброї та закритих операцій;
  • участь у "неафішованих підрозділах".
🔧 Рішення — залишити службу у сфері безпеки/охорони/аналітики/екстреного реагування без згадок про:
  • “конфіденційність”;
  • “спецдозвіл”;
  • “державні структури без назв”.
Виправлено, прошу перевірити ще раз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі