- 22 Гру 2024
- 8
доброго дня хотілось би сказати про вашу абсурдну відповідь в скарзі "тут " дякую за вашу відповідь шо адміністратор такий милсоний і дав мінімальне покарання хотя я навіть не бачив відео і ви я думаю самі не бачили фул ситуації що сталося насправді як адміністратор matero martinez покрив свого дружка ситуація виглядала так що я приїхав під пд лс і там була людина в формі спецназа без ніяких причин він говорить що в мене грошей не хватило на мікро я кажу шо та не хватило і начинаю їхати і даний чел начинає просто гатити по мні без причин я вилізаю в БРОНІКУ з автоматов даю відповідь а далі адміністратор дає мені деморган ви ще написали про DM in GZ, PG та п. 5.25 ЗП хотя тут навіть не пахло дмом я просто катався і ше ви мені приписуєте дм пг тут навіть не пахне ми були на рівних силах 5.25 абсурд цілий я відїхав від пд після того як він начав стріляти по мені НЕ Я начав і мені дали покараня одне питаня шо за х..... і це вже не перший раз бачу таку покривку і видаваня покараня без фул ситуації