Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Схвалено Octavian | Warn 1.36 ПДО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Eliot Hart

Отаман
17 Бер 2026
12
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
35767
Звʼязок з Вами
Discord: stas3822
Детальний опис скарги/ситуації
Мені видали офлайн варн 04.04. О 20.01.
Не згодний з рішенням:
У звязку з тим, що намірів зливати склад або накопичувати держ майно не маю і не мав.
Передавати третім особам для отримання вигоди також не мав такого наміру.
Факт того, що я забув бронежелет в машині є але я являвся працівником ЛСПД не зловживав складом.
Вчасно подавав звіти складу.
Ні разу не викладав жодного майна ЛСПД на маркет плейс.
Це могло статись коли в мене був перегруз я хотів перекласти одні речі і забув бронежелет в машині в розмірі 1 шт. Рахую варн за забуту річ надмірним покаранням.
Не мав жодної скарги на свого персонажа.
Намагаюсь завжди грати по правилам і присікати всі порушення правил з боку інших гравців.
Прошу амністувати!
Причини видавати варн коли свідомих дій для збагачення або іншого умислу не було.
Також при звільненні з ЛСПД подаються всі фото інвентаря основного персонажа так і всіх інвентарів та шаф і всіх авто. Все державне майно здається вищому складу.
Покарання відбулось тоді коли я був працівником ЛСПД і банально забув про 1 бронежелет який знаходився на дні авто і я його навіть не бачив.
Посилання на докази
https://ibb.co/xQFFfCR
Яке покарання оскаржуєте
Warn 1.36 ПДО
.

Eliot Hart

Отаман
17 Бер 2026
12
Розумію чому могла відбутись перевірка бо памятаю ситуацію що прийшов вчора працівник GOV стажер і передав наручники буцімто знайшов на землі і передав Їх через обмін, завіряю що не маю наміру будь яким чином використовувати держ структуру в корисливих цілях. Розумію для чого існує це правило але намірів використовувати ПД в корисливих цілях не маю не мав і не буду мати бо це може вплинути на Лідера і зама, а вони дуже класні і підставляти їх не маю ніякого бажання.

Katrin

Заступник Головного адміністратора
Заступник головного адміністратора
30 Гру 2024
951
Вітаю, шановний гравцю.

Переглянувши ваші докази, хочу зазначити наступне:

Покарання буде знято, так як це ваше перше порушення. В майбутньому не порушуйте.

Дякуємо за ваше звернення та бажаємо приємної гри.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі