Ласкаво просимо на UKRAINE GTA 5!

Зареєструйтесь, щоб мати змогу створити тему.

SignUp Now!

Розглянуто Octavian Все добре? (для Noxx)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andriy Blackwater

Козак
8 Чер 2025
38
Нікнейм адміністратора
Octavian
Ваш статичний ID
19003
Звʼязок з Вами
DS: budnik1488
Детальний опис скарги/ситуації
Я звичайно не майстер відігрувати РП, але за що аж 3 покарання? Я не розумію вашої логіки. Спочатку я відсидів 5 годин деморгану, через 9 годин мені приходить перевидача у вигляді Варну та муту на 90 хв, сьогодні бан на 10 днів. І ви це вважаєте адекватним? Мені протягом 2 днів видали 3 різні покарання. Тим паче від кого скарга... Я думаю мені не потрібно розповідати скільки людина має порушень, і вона навмисно провокує на скандальні ситуації, а потім адвокати з його фами його "дефают". Доказ тому я вже прикріпляв в своїй скарзі, додам ще тут.
Людина сама каже що буде навмисно приходити в ПД і "валити" нас. Я не ображав особисто гравця, я просто відігрував роль бед копа, можливо невдало, але образи були ІС і направлені персонажу. Якщо чесно, такими вчинками, зникає будь яке бажання далі грати, знаючи що правосуддя тут не буде. Кожен куратор блатить свою фракцію, і нехай в мене кинуть камінь якщо я не правий. Але майте трішки совісті, я проводжу онлайн по 10 годин, веду стріми, до цього порушень не мав. А тут таке як "по пріказу" аж 2 перевидачі.
Я хочу щоб на цю справу ще глянув Noxx, так як на мою думку це дуже неадекватно.
Посилання на докази
https://forum.ukraine-gta5.com.ua/threads/854-lspd-i-19003-i-dm-nrp-cop-pg.20907/#post-65568
Яке покарання оскаржуєте
Бан 10 днів
Octavian Все добре? (для Noxx)

Noxx

Головний адміністратор
Головний адміністратор
9 Жов 2024
2,023
Вітаю!
Покарання було знято, з адміністрацією було проведено бесіду а ви отримуєте компенсацію на свій акаунт. Приносимо вибачення за незручності.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі